Στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη με total white look - «Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ»

Το μήνυμα για τις μικρές επιχειρήσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη με total white look - «Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ»

Η Σοφία Αλιμπέρτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ ωραία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στα στενάκια της Πάρου με ένα total white look και στέλνει το δικό της μήνυμα για τις μικρές επιχειρήσεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός ζει πλέον σχεδόν μόνιμα στην Πάρο όπου δραστηριοποιείται. Έτσι, με τις τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού και την απόφαση των λοιμωξιολόγων να μην ανοίξουν τα καταστήματα, η Σοφία Αλιμπέρτη θέλησε να δείξει την στήριξή της στις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις δύσκολες αυτές μέρες.

Στην ανάρτησή της, η Σοφία Αλιμπέρτη φοράει ένα υπέροχο total white look, ενώ κάνει βόλτα στα γραφικά στενά της Νάουσας μαζί με τον σκύλο της. Η ηθοποιός φαίνεται να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ ενώ πρόκειται για μία από τις σπάνιες δικές της φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ!!! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια!!! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω!!! Στηρίζω τους φίλους μου!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Δείτε εδώ και μία συγκλονιστική εξομολόγηση από τη μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Σοφία Αλιμπέρτη Πάρος

Λίγο μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε άλλη μία, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον!!! Στηρίζουμε την τοπική αγορά!!! Στηρίζουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, κοντά μας!!! Κάντε τα ψώνια σας από τους «δικούς σας ανθρώπους»!!! Καλές γιορτές»

Λίγα λόγια για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά, Κέρκυρα, 3 Μαρτίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 1996.