Η Ντέπυ Γκολεμά «σταύρωσε» τη Φαίη Σκορδά - «Αυτό δεν είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ...»

Η αυστηρή τοποθέτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ντέπυ Γκολεμά «σταύρωσε» τη Φαίη Σκορδά - «Αυτό δεν είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ...»

Μέσα από μία τοποθέτηση που έκανε στην στήλη της στα Παραπολιτικά, η Ντέπυ Γκολεμά δε δίστασε να «σταυρώσει» τη Φαίη Σκορδά για μία δήλωσή της στο Πρωινό, η οποία αφορά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αφορά τα ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι τα κανάλια έχουν θέσει βέτο για τα spoilers που προβάλλονται από τις lifestyle εκπομπές.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως οι εξελίξεις στα ριάλιτι αποτελούν μέρος του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και πως δεν γίνεται οι παραγωγές να στέλνουν απαγορευτικά στις εκπομπές, τα περιοδικά και τα sites που αναπαράγουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Η Ντέπυ Γκολεμά έδειξε να διαφωνεί με τη Φαίη Σκορδά και θέλησε να της το δείξει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, τονίζοντας πως η εκπομπή της δεν κάνει ουσιαστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά παίρνει το περιεχόμενο των εφημερίδων και το παρουσιάζει ως δικό της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η Ντέπυ Γκολεμά τα είχε βάλει και με τον Γρηγόρη Πετράκο για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει για εκείνον.

Με αυτόν τον τρόπο «σταύρωσε» η Ντέπυ Γκολεμά τη Φαίη Σκορδά

«Κυρία Φαίη, να με συμπαθάτε, τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν είναι αυτό που λέτε για την απόφαση του Alpha να απαγορεύει να παίζετε πλάνα του άθλιου Bachelor. Τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι αυτό που κάνουμε εμείς και το παίρνετε εσείς και δεν λέτε και που το βρίσκετε. Την αγάπη μου και καλές γιορτές».

Σε κατάσταση σοκ η Ντέπυ Γκολέμα - Ο γείτονας της έπεσε από την ταράτσα

Σοκαρισμένη είναι η Ντέπυ Γκολεμά μετά το τραγικό γεγονός που διαδραματίστηκε πριν από μερικές ώρες στην πολυκατοικία της. Ο γείτονας της αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα.

Η δημοσιογράφος δήλωσε πως το βράδυ της Τρίτης αντιλήφθηκε κάτι δυνατούς και περίεργους ήχους, χωρίς όμως να της πάει το μυαλό κάπου συγκεκριμένα. Δυστυχώς όμως το πρωί της Τετάρτης την ξύπνησε η αστυνομία και συνειδητοποίησε ότι αυτός ο θόρυβος ήταν ο γείτονας της που έπεσε, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Η ίδια ενημέρωσε τον κόσμο μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Θρίλερ στην Λάρισα με την αυτοκτονία 20χρονης!

Η ανάρτηση της Ντέπυ Γκολεμά για την αυτοκτονία του γείτονας της

"Σοκαρισμένη! Χθες βράδυ αργά, 2.30πμ. Από το παράθυρο μου άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Υπέθεσα πως από τον πάνω όροφο κάτι βαρύ έπεσε στο πάτωμα. Σκέφτηκα να βγω αλλά είπα τέτοια ώρα, άσε αύριο. Άλλωστε καμία φωνή δεν ακούστηκε. Μόνο ο ήχος του ασανσέρ με παραξένεψε « τέτοια ώρα» είπα, αλλά και πάλι.... Σήμερα το πρωί με ξύπνησε η αστυνομία. Ο άνδρας του διπλανού μου διαμερίσματος, είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον θόρυβο τον άκουσαν και άλλοι αλλά κανείς μας δεν σκέφτηκε κάτι κακό. Ούτε η ίδια του η γυναίκα. Απίστευτο....."

Έπεσε από την ταράτσα ο γείτονας της Ντέπυ Γκολεμά