Ξεκάθαρη η Ιωάννα Τούνη για τη Σάσα Σταμάτη - «Με έφερε στο όριό μου...»

Τι συνέβη στην πραγματικότητα με το τηλεφώνημά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκάθαρη η Ιωάννα Τούνη για τη Σάσα Σταμάτη - «Με έφερε στο όριό μου...»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τη Σάσα Σταμάτη μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή τους, τονίζοντας πως το γεγονός ότι η δημοσιογράφος ηχογράφησε το τηλεφώνημα ήταν αυτό που την έφερε στα όριά της.

Η γνωστή influencer εξήγησε πως δεν κρατάει κακία στην Σάσα Σταμάτη αν και ανέφερε πως δεν υπήρξε ειλικρινής στη συνεννόησή τους και πως θα μπορούσε να την έχει ενημερώσει πως πρόκειται για μία συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε και στο ποσό που της προσέφερε η παραγωγή του Survivor. Δείτε εδώ ποια ήταν η πρόταση που της έγινε.

Αυτά είπε η Ιωάννα Τούνη για τη Σάσα Σταμάτη

«Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι κακός αλλά σαν Ιωάννα προσπαθώ να το ισοσταθμήσω και να πω. Δεν χρειάζεται να φέρεσαι σε άλλους καχύποπτα και άσχημα. Δώσε στον κάθε άνθρωπο την ευκαιρία του και αν είναι να στη φέρει, οκ μικρό το κακό. Μία ακόμα, δεν έγινε κάτι.

Δε νομίζω να είχε κακή πρόθεση η Σάσα από πλευράς της. Είναι σίγουρα παρεξηγημένο άτομο γιατί είναι πολύ έντονη και το δέχομαι γιατί κι εγώ σαν προσωπικότητα είμαι αμφιλεγόμενο άτομο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη για τη Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Ποτέ δε με ενημέρωσε ότι δίνω συνέντευξη ούτε για πού, ούτε έγινε σαν ερωτηματολόγιο και η ηχογράφηση ήταν μου με έφερε στο όριό μου. Με ενόχλησε πολύ γιατί εγώ δεν την 'έδωσα'. Το μόνο που είπα ήταν ότι αυτό που ειπώθηκε δεν ήταν έτσι ακριβώς γιατί ήταν στα πλαίσια μιας συζήτησης φιλικής και δεν παραποιήθηκαν τα λόγια μου. Δηλαδή δεν την «έβγαλα», απλά το κόψε-ράψε μίας συνέντευξης που εγώ θα μιλήσω πέντε λεπτά και θα βγούνε εννιά σειρούλες είναι λογικό γραπτά να μην υπάρχουν ακριβώς οι πληροφορίες σωστά.

Τη συνάντησα στα Mad τυχαία και είπαμε ένα "γεια". Ούτε εγώ ούτε αυτή πιστεύω ότι κρατάει κακία όμως δε θα ξανασηκώσω το τηλέφωνο σε δημοσιογράφο, γιατί δεν είναι ωραίο και όλο αυτό που συμβαίνει για μένα», κατέληξε η γνωστή influencer.

Ναταλία Γερμανού: Παίρνει θέση στην κόντρα Τούνη Σταμάτη - «Δεν είναι προς τιμήν μου αλλά...»

Πριν από λίγο καιρό η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται σχολίασε το θέμα της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ιωάννα Τούνη και Σάσα Σταμάτη. Η Ναταλία Γερμανού έκανε το δικό της σχόλιο.

Η παρουσιάστρια λοιπόν βλέποντας το ρεπορτάζ πήρε θέση λέγοντας:

«Δεν είναι ίσως προς τιμήν μου. Όποτε εγώ μιλάω στο τηλέφωνο με έναν δημοσιογράφο -εκτός κι αν είναι κολλητός μου- τις 9 στις 10 φορές θεωρώ δεδομένο ότι με ηχογραφεί. Όταν με παίρνουν για νέα, με αυτά τα αλιευτικά τηλεφωνήματα πάντα απαντάω έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι με ηχογραφούν.

Ποτέ δεν μιλάω off the record, πάντα έχω στον νου μου ότι είμαι on the record», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.