Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν εκτός ΣΚΑΙ - «Μετά το Big Brother...»

Τι ισχύει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν εκτός ΣΚΑΙ - «Μετά το Big Brother...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν μετά το Big Brother να πηγαίνει σε άλλο κανάλι και να φεύγει από τον ΣΚΑΙ.

Αρχικά όμως, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή λέγοντας «Για μένα ήταν ένα στοίχημα μετά από μια αρρώστια πολύ ισχυρή που πέρασα τον Φεβρουάριο και όταν μου έγινε η πρόταση, αν δεν είχα αρρωστήσει έτσι, μπορεί να μην την αποδεχόμουν. Δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά μετά από αυτό, χαμογέλασα»

Αυτή είναι η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον ΣΚΑΙ μετά το Big Brother

«Μετά το Big Brother δεν ξέρω… Δεν ξέρω πρώτον αν θα συνεχίσω και δεύτερον, αν θα συνεχίσω, σε ποιο γήπεδο θα παίξω. Και δεν λέω κανάλι. Εννοώ είδος εκπομπής», απάντησε λοιπόν στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Οι φήμες αυτές μάλιστα ξέσπασαν μετά τα "καρφιά" του παρουσιαστή για την παραγωγή.

«Όταν έγινε το Fame Story, έγινα διευθυντής στη σχολή και ανέτρεψα τη ροή του, εάν έκανα την παρουσίαση, δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτά που πρόσφερα ως διευθυντής της σχολής. Γιατί η παρουσίαση έχει πολλή τροχονομία» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Μικρούτσικος "σπάει" τη σιωπή του για το Big Brother - «Είπα αυθόρμητα...»

Το πρωί της Κυριακής ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στη κάμερα του Έλα Χαμογέλα και έσπασε την σιωπή του αναφορικά με το Big Brother.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το «καρφί» που πέταξε στο προηγούμενο live της Παρασκευής, δηλαδή ότι έμαθε για τον καλεσμένο από έναν.. ταξιτζή!

Έτσι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά:

«Είπα αυθόρμητα ότι ενημερώθηκα από τον ταξιτζή πως ο Κεχαγιάς θα είναι στο πλατό. Υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία μπορώ να ασκώ κριτική και να έχω πρόβλημα. Η ενημέρωσή μου για το live γίνεται από το ραδιοταξί και μετά από τους ανθρώπους της εκπομπής».

Και πρόσθεσε: «Για τον ρόλο μου στο J2US ίσως να με ενημερώσει πάλι ο ταξιτζής πηγαίνοντας στο studio».

Αναφορικά με την συνεργασία του με το ΣΚΑΙ και τον Νίκο Κοκλώνη αποκάλυψε: «Το συμβόλαιό μου είναι για μία εκπομπή. Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε μια μεγάλη συζήτηση να είμαι guest στην εκπομπή του Just the two of us την επόμενη εβδομάδα. Τυπική πρόταση για το House of Fame δεν μου έχει γίνει, εμμέσως όμως μου το είπαν».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα