Έκκληση βοήθειας από τον Τάσο Ιορδανίδη - «Εκλάπη στην περιοχή του...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκκληση βοήθειας από τον Τάσο Ιορδανίδη - «Εκλάπη στην περιοχή του...»

Ο Τάσος Ιορδανίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε έκκληση, ζητώντας την βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση του, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαλανδρίου όπου και ζει με την οικογένεια του, το αυτοκίνητο του.

Αυτή είναι η δημόσια έκκληση του Τάσου Ιορδανίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Ιορδανίδης λοιπόν, επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του αυτοκινήτου του σημειώνοντας: «Εκλάπη στην περιοχή του Χαλανδρίου. Αν το δείτε και μας ενημερώσετε, θα είμαστε ευγνώμονες».

Με αυτό τον τρόπο, ευελπιστεί σε όποιον δει ή έχει ήδη δει εκτός περιοχής το όχημα τις τελευταίες ώρες.

Τάσος Ιορδανίδης κλοπή αυτοκινήτου

Λίγες ημέρες πριν την κλοπή του αυτοκινήτου του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου αποκάλυψε αν θα μπει τελικά ή όχι στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Ποιος είναι ο Τάσος Ιορδανίδης

Ο Τάσος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1982 στον Πειραιά οπού και μεγάλωσε. Αποφοίτησε το 2005 από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από τότε ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με την παραγωγή θεατρικών κυρίως παραστάσεων.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, συζούσε για ένα μεγάλο διάστημα με την επίσης ηθοποιό Θάλεια Ματίκα με την οποία τελικά, στις 15 Δεκέμβριου του 2011, παντρεύτηκε. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα. Ο γάμος τους σχολιάστηκε αρκετά καθώς οι δυο τους επέλεξαν να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους στο γαμήλιο πάρτυ ντυμένοι "Τάσος και Γκόλφω"

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και είναι πολύ ευτυχισμένοι.