Big Brother: Ο Χρήστος Βαρουξής «στολίζει» τους πρώην συμπαίκτες του - «Έθαβε ακόμα και την παρέα του»

Τα είπε έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο Χρήστος Βαρουξής «στολίζει» τους πρώην συμπαίκτες του - «Έθαβε ακόμα και την παρέα του»

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Χρήστος Βαρουξής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Love It και δεν δίστασε να.. «στολίσει» για τα καλά του πρώην συμπαίκτες του στο Big Brother.

Αρχικά, ο Χρήστος ξεκίνησε επισημαίνοντας πως: «Δεν έχω κρατήσει σε κανένα παιδί κακία, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει» ενώ για τον Ζακ και τον Γρηγόρη είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ζακ και ο Γρηγόρης είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Θεωρώ ότι το εκμεταλλεύτηκαν πολύ σωστά.

Μείναν πίσω από όλους και άφησαν άτομα να συγκρούονται και με διπλωματικές απαντήσεις. Ο Γρηγόρης έθαβε ακόμα και την παρέα του. Στο Survivor θα ήταν πολύ καλός ο Ζακ. Ο Ζακ προσπαθούσε να μην εκφραστεί και πέταγε ειρωνείες».

Στη συνέχεια, ο 22χρονος πρώην παίκτης αναφέρθηκε και στη Σοφία, όπως και ο Δημήτρης Κεχαγιάς στην τελευταία του δήλωση:

«Είναι μία κοπέλα και ένας χαρακτήρας που δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Ο τρόπος που εκφραζόταν ήταν πολύ άσχημος. Έχει μιλήσει για μένα πολύ άσχημα. Όταν άκουσα τη Σοφία να με λέει “ηλίθιο”, “πανηλίθιο” η στάση μου ήταν πολύ ψύχραιμη και για μένα η Σοφία και ο Κεχαγιάς ήταν δύο χαρακτήρες πολύ άσχημοι, δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα στη ζωή μου.

Παρόλα αυτά δεν κρατάω κακία σε κανένα από τα δύο παιδιά. Ήξερα ότι ο Θέμης με ψηφίζει. Στο τέλος είδα να φτάνει στα όριά του και είπε πράγματα για τη Σοφία» κατέληξε λέγοντας ο Χρήστος Βαρουξής.

Δείτε παραπάνω στο ακόλουθο βίντεο

Big Brother: Ο Χρήστος Βαρουξής «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Big Brother με τους παίκτες να είναι μια ανάσα πριν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αυτοί όμως που έφτασαν σχεδόν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό ήταν ο Θέμης Κανέλλος και ο Χρήστος Βαρουξής, με τον δεύτερο να «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την λήξη του live.

Οι παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο και την νίκη του Big Brother είναι η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ και ο Γρηγόρης.

Ο Χρήστος Βαρουξής, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, επέστρεψε στα social media και ανάρτησε το πρώτο του instastory μέσω του οποίου ευχαρίστησε όλους όσους τον υποστήριξαν. Δείτε εδώ όλα έγιναν έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Δείτε παρακάτω το instastory του Χρήστου Βαρουξή

Ο Χρήστος Βαρουξής «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την αποχώρηση του από το Big Brother