«Έσκασε» μόλις - Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η κοπέλα του σε νέο ριάλιτι!

Που θα δούμε το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έσκασε» μόλις - Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η κοπέλα του σε νέο ριάλιτι!

Σε λίγες μέρες το ριάλιτι του ALPHA «The Bachelor» φτάνει στο τέλος του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να διαλέγει την εκλεκτή της καρδιάς του. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να μας λείψει, μιας και θα συμμετάσχει σε νέο ριάλιτι του σταθμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού, αναμένεται να ξεκινήσει ένα νέο ριάλιτι με γαλλικό φορμάτ που έχει τον τίτλο «La Bataille des Couples» δηλαδή στα ελληνικά «Μάχη των Ζευγαριών».

Το συγκεκριμένο ριάλιτι πρόκειται να γυριστεί στην Βαρυμπόμπη και μάλιστα θα έχει αρκετά στοιχεία εμπνευσμένα από ριάλιτι.. επιβίωσης!

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας πως ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται ένα βήμα πριν πει το ναι για την παρουσίαση.

Πρόκειται να δούμε 15 ζευγάρια, ένα εκ των οποίων είναι φυσικά ο Παναγιώτης με την κοπέλα του, δηλαδή αυτήν την συγκεκριμένη παίκτρια.

Δεν είναι όμως το μοναδικό γνωστό ζευγάρι που θα δούμε καθώς η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο από το GNTM 3 έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν ενώ φήμες θέλουν να βρίσκονται στο ριάλιτι και ο Δημήτρης Μπέλλος με την Μαρία Μπέη χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι σχετικό.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το έπαθλο θα είναι 100.000 ευρώ!

Δήλωση "φωτιά" για το The Bachelor: «Ο Παναγιώτης πρέπει να πάρει την...»

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό μπήκε το The Bachelor, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα επιλέξει την κοπέλα που έχει ερωτευτεί και θα ήθελε να παντρευτεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Έλληνας bachelor, έχει ήδη πάρει την τελική του απόφαση.

«Ενώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, η Αντζελίνα ήταν πολύ καλή στο μαγειρικό κομμάτι, από τη στιγμή που μπήκε ο Παναγιώτης μέσα, χαθήκαν όλα. Έχασαν το παιχνίδι. Προσπαθούσαν να εντυπωσιάσουν τον Παναγιώτη και έγινε εκεί… άστα να πάνε. Η Αντζελίνα ήταν καλύτερη, η Σία ήταν η Μαντάμ Σουσού. Αν θέλει να φάει καλά, πρέπει να πάρει την Αντζελίνα», είπε για το επεισόδιο όπου έγινε έξαλλος με τα κορίτσια.

«Στο μυαλό του νομίζω είναι ξεκάθαρο πλέον. Νομίζω έχει αποφασίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.