Δύσκολες ώρες για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ραγίσει καρδιές με τις δηλώσεις για την μητέρα του..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε την Κυριακή την ονομαστική του εορτή όμως όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν μπορούσε να γιορτάσει αυτή τη μέρα με χαρά εξαιτίας της απώλειας της μητέρας του.

Με αφορμή την γιορτή του, ο ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που απεικονίζεται ο ίδιος και η μητέρα του, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη της ενώ με συγκινητικά λόγια μίλησε και η Σοφία Μαριόλα λίγο μετά τον θάνατο της πεθεράς της.

Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Σήμερα του Αγίου Ευστράτιου θα ανέβαζα πολλές φωτογραφίες με στιγμές χαράς και αισιοδοξίας (ειδικά στις μέρες που διανύουμε).

Δεν μπορώ όμως να το κάνω γιατί ακόμα νιώθω ότι η ψυχή της μητέρας μου Ευτυχίας είναι ακόμα στη γη (δεν έκλεισε τις 40 μέρες) οπότε προτιμώ να ανεβάσω 2 φωτογραφίες που ήμασταν μαζί ευτυχισμένοι - και ένα ζεστό ευχαριστώ από καρδιάς για όσους μου στέλνουν τις ευχές τους».

ο στράτος τζώρτζογλου με την μητέρα του

Στράτος Τζώρτζογλου: Θλίψη προκαλούν οι φωτογραφίες με την μητέρα του στο νοσοκομείο λίγο πριν το χαμό της

Την αγαπημένη του μητέρα αποχαιρέτησε σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου την οποία έχασε εχθές 11/11. Οι φωτογραφίες λίγους μήνες πριν στο νοσοκομείο ραγίζουν καρδίες.

Η μητέρα του ηθοποιού, αρκετό καιρό είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και βρισκόταν στο νοσοκομείο για να τα αντιμετωπίσει.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες όταν την είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο μαζί με την σύζυγο του Σοφία Μαρίολα και τον γιό του.

Λίγους μήνες μετά δυστυχώς την έχασε από κοντά του.

Απο τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου σημερα!!! Να βρισκομαι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα μου πλάσματα , τον γιο μου Αλκιβιαδη , το Σοφακι μου και την μάνα μου Ευτυχία !!!Σ΄ ευχαριστω Θεέ μου που με αξιώνεις με τέτοια ευλογία”! είχε γράψει τότε ο ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες. Δείτε στιγμιότυπα από την κηδεία σήμερα.

μητέρα τζώρτζογλου