Η Τζένη Μπότση τόλμησε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της - Είναι αγνώριστη

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Τζένη Μπότση τόλμησε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της - Είναι αγνώριστη

Η Τζένη Μπότση τόλμησε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε!

Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχαιρετήσει το μακρύ ξανθό μαλλί της. Ειδικότερα, αφέθηκε στα χέρια του Πάνου Καλλίτση, ο οποίος της έκανε ένα κοντό και εντυπωσιακό καρέ.

Μάλιστα, η Τζένη Μπότση αποκάλυψε αυτή την αλλαγή στους με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ πριν λίγο καιρό ανάρτησε μια πολύ γλυκιά στιγμή με την κορούλα της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κι όμως το έκανα! Το τόλμησα χωρίς να υπάρχει κάποιος ρόλος να μου το επιβάλλει . Το έκανα για εμένα!! Στις δύσκολες -περίεργες -μοναχικές κλπ κλπ.. ώρες που περνάμε , ας κάνουμε κάτι για τους εαυτούς μας! @panoskallitsis ευχαριστώ για αυτή την αλλαγή!

Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου!! Και ....θα πω: 10 χρόνια νεότερη αισθάνομαι!- και δεν θέλω σχόλια».

 Η Τζένη Μπότση τόλμησε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της

Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση για την εγκυμοσύνη της - «Ο πατέρας μου έκλαιγε όταν..»

Το πρωί του Σαββάτου η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τον λόγο που επέλεξε να την κρατήσει κρυφή.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το σοκ που έπαθαν οι γονείς της μόλις τους αποκάλυψε την εγκυμοσύνη καθώς και ότι αποφάσισε να την κρατήσει κρυφή για να μην στερηθεί πράγματα και καταστάσεις.

Η Τζένη Μπότση είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”.

Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη.

“Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες…μέσα.

Θεωρώ ότι η γυναίκα που λέει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδο της ζωής της…κι εγώ ξέρω την κουμπάρα μου την Έλλη Κοκκίνου.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην εγκυμοσύνη ήμουν ζεν και ο άντρας μου. Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» κατέληξε λέγοντας η ηθοποιός η οποία μάλιστα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με την Τζένη Μπότση από το Dot: