Μαρία Σολωμού: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μάριο Αθανασίου - «Όταν χωρίζεις βιώνεις πένθος»

Τα δυνατά λόγια της για τον χωρισμό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μάριο Αθανασίου - «Όταν χωρίζεις βιώνεις πένθος»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή Mega Stories και δε δίστασε να κάνει μία σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου. Μάλιστα, η ηθοποιός εξήγησε πως κάθε φορά που χωρίζει κανείς βιώνει ένα πένθος.

Το ζευγάρι διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις και φροντίζουν να συνεννοούνται άριστα για τον γιο τους, Νικόλα. Μάλιστα όπως εξήγησε η ηθοποιός, ο γιος της μένει με τον μπαμπά του, κάτι που είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό και στο The 2night Show.

«Όταν χωρίζεις βιώνεις κάποιο πένθος. Όταν χωρίσαμε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα το πω στο παιδί. Ήταν δυο χρονών. Ο Νικόλας είχε φοβερή αδυναμία στον Μάριο. Το βράδυ ήθελε τον μπαμπά του.

Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε και έπεσε στη θέση του πατέρα του. Εγώ έμεινα ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι. Και λέω τώρα τι να κάνω; Τι είναι σωστό; Δεν αναρωτήθηκε ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου. Δε μπορούσα να του εξηγήσω πως έχουμε χωρίσει. Αλλά κάπως δεν χρειάστηκε. Ήξερε.

Κάναμε πλάκα με τον Μάριο… Ο Μάριος έκανε άλλα δυο παιδιά. Και κάποια στιγμή εγώ έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πει “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις δύο αδερφές μου;”. Ο Μάριος τον ήθελε. Ήθελε και τα τρία παιδιά του μαζί. Ο Μάριος μένει στο ίδιο σπίτι. Έφυγα εγώ για να μην αλλάξει ο Νικόλας δωμάτιο.

Με τον Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ουσιαστικά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Κάναμε το εξής. Όσο μένει μαζί μου αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Όλο αυτό κούμπωσε. Μου λείπει πολύ τώρα. Δεν ήθελα ποτέ άλλο παιδί. Αυτό το παιδί μου λείπει», είπε η ηθοποιός.

Γιατί είχαν χωρίσει η Μαρία Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου;

Όπως είχε δηλώσει πριν από κάποια χρόνια η ηθοποιός: «Δεν το καταλάβαμε εκείνο το βράδυ ότι δεν ταιριάζαμε, το κατάλαβα εγώ στην πορεία και ο Μάριος βέβαια σαφέστατα, μας πήρε περίπου ένα χρόνο. Δεν σφαζόμασταν καθόλου, αλλά ήμασταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός, ερχόταν σιγά-σιγά, φαινόταν. Το τελευταίο διάστημα μέναμε μαζί, παρόλο που το είχαμε πάρει απόφαση, κοιμόμασταν μαζί».

Μαρία Σολωμού Μάριος Αθανασίου χωρισμός