Pop Up: Απίστευτες δηλώσεις για Τούνη και Survivor - "Πρέπει να ντρεπόμαστε που..."

Βαριές κουβέντες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Pop Up: Απίστευτες δηλώσεις για Τούνη και Survivor -

Λίγο μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Ευτυχείτε η Ιωάννα Τούνη, η ομάδα του Pop Up έκανε μερικές απίστευτες δηλώσεις για εκείνη αλλά και για την παραγωγή του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως το ποσό που της πρότειναν θα έπρεπε να προκαλεί ντροπή.

Συγκεκριμένα αυτός που φάνηκε να είναι πιο έντονος στις δηλώσεις του ήταν ο Κωνσταντίνος Ντάφλος ο οποίος θεώρησε εξωφρενικό το ποσό που προσέφερε η παραγωγή για ένα ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Ιωάννα Τούνη δίκιο έχει! Άμα η δουλειά σου σού δίνει περισσότερα γιατί να πας; Πραγματικά, βγαίνω έξω από τα ρούχα μου που υπάρχουν εταιρείες, αφεντικά, στελέχη που δίνουν 4.500 ευρώ την εβδομάδα στην Ιωάννα Τούνη και στην κάθε Ιωάννα Τούνη για να πάει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τη δήλωση της Τούνη για το Survivor) Πραγματικά πρέπει να ντρεπόμαστε με αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Είναι πολλά αυτά τα λεφτά. Δεν πάω να το λαϊκίσω αλλά δε γίνεται κάποιοι άνθρωποι να προσπαθούμε να πάρουμε 600 και 700 ευρώ και άλλοι να τα παίρνουν σε μία εβδομάδα για να πάνε στο ριάλιτι επιβίωσης», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος και οι συνάδερφοί του συμφώνησαν μαζί του.

Ιωάννα Τούνη Survivor

Εξελίξεις με την Ιωάννα Τούνη και το ροζ βίντεο - «Βρίσκομαι σε αδιέξοδο.. Ψυχολογικά είμαι..»

Η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Δευτέρας κάθισε στον καναπέ του Ευτυχείτε και αποκάλυψε τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί αναφορικά με το ροζ βίντεο που έχει βγει εδώ και μήνες στην φόρα.

Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά επισήμανε στην Κατερίνα Καινούργιου πως βρίσκεται ακόμη σε αδιέξοδο αλλά πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει όσο καλύτερα μπορεί:

«Νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά αλλά γενικά είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Ακόμα και η κολλητή μου φίλησε γύρισε και μου είπε ότι στη θέση μου δε θα μπορούσε να ξαναβγεί από το σπίτι. Αυτά είναι αυτά που ακούς πιο συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου, τα ξεπέρασα κιόλας, αλλά θα κρατήσω ότι με έκανε πολύ πιο δυνατή αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να μη το περάσει καμία κοπέλα.

Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Θέλω να δίνω στον καθένα την ευκαιρία να μου δείξει τι είναι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι με όλους. Έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου και το πόσο εγώ θα νιώσω ότι θέλω να με εκθέσω, να είμαι πιο προσεκτική… Στην τελική πάντα κατηγορώ εμένα.

Αυτό που μου είπε και η μαμά μου, είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι πόσο προσεκτικός να είσαι; Θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στον καθένα. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είναι ότι ήρθε κάποιο συνεργείο με κάμερες. Ένα κινητό στο χέρι νομίζω έχουν όλοι» κατέληξε λέγοντας η Ιωάννα Τούνη, η οποία αμέσως μετά ανέφερε και το ποσό που δέχτηκε για να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του Survivor!

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα