GNTM 3: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Δημοσθένη

«Λιώσαμε» με τον σκύλο του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 3 πριν από μερικές εβδομάδες και μόλις εχθές διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία μέσα από το σπίτι του, στην οποία φαίνεται τόσο το υπέροχο δέντρο του όσο και ο πανέμορφος σκύλος του.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες που πέρασαν από τη φετινή σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων. Ο Δημοσθένης απέδειξε πως παρόλο που δεν είχε κάποια εμπειρία στον χώρο, έχει έμφυτο ταλέντο.

Ο Δημοσθένης ήρθε πολύ κοντά με την Ρασέλ, την κολλητή του μέσα από το παιχνίδι και μάλιστα οι δυο τους κυκλοφόρησαν μαζί τραγούδι λίγο καιρό αφού έφυγαν από το ριάλιτι - ακούστε το εδώ.

Αυτή τη φορά, ο «Γύπας» ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σπίτι του, προκειμένου να ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους. Στη φωτογραφία μάλιστα φαίνεται και ο σκύλος του!

Δημοσθένης GNTM σπίτι

GNTM 3: Η ξεκάθαρη απάντηση από Δημοσθένη - Ρασέλ! Είναι μαζί ή όχι;

Στον καναπέ της Φωλιάς των Κου Κου έκατσαν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ από το GNTM 3 το πρωί της Παρασκευής και έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση στον Κρατερό και στην Κατερίνα αν είναι πράγματι ζευγάρι ή όχι.

Οι φήμες δεν έχουν σταματήσει να πληθαίνουν για τα δυο παιδιά που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και συγκατοικούν χωρίς οι ίδιοι μέχρι στιγμής να έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Έτσι, βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στους Κου Κου και δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τι τελικά ισχύει από όλα όσα ακούγονται.

Η Ρασέλ ήταν η πρώτη που απάντησε και είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε φίλοι. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι κι εγώ δηλώνω ελεύθερη και ωραία. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά. Άμα έρθει και όταν έρθει ο έρωτας, το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν η ψυχολογία μου θέλει να χορέψει και να τραγουδήσει μόνο».

Από την άλλη, ο Δημοσθένης τόνισε: «Εγώ δηλώνω ελεύθερος. Τώρα το “ωραίος” το ξέρουν οι υπόλοιποι να το πουν».

Μη πιστεύοντας απόλυτα τις αποκαλύψεις τους, η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τον Κρατερό: «Πιστεύεις ότι μας δουλεύουν ή είναι κανονικές οι απαντήσεις» με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ πιστεύω, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, ότι είναι κανονικές οι απαντήσεις».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα