Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ - Ξεκινάει ξανά το Survivor Πανόραμα με πρόσωπο - έκπληξη

Ποιος θα το παρουσιάσει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ - Ξεκινάει ξανά το Survivor Πανόραμα με πρόσωπο - έκπληξη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις που αφορούν τον νέο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό, πρόκειται να ξεκινήσει ξανά η εκπομπή Survivor Πανόραμα και αυτή τη φορά θα έχει στο τιμόνι ένα πρόσωπο - έκπληξη!

Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, προς το παρόν η παραγωγή δεν έχει την τελική λίστα των ανθρώπων που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων ακούγονται για την ομάδα των διασήμων, το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Ηλία Μπόγδανου και του Γιώργου Κοψιδά. Δείτε εδώ 6 ακόμα ονόματα που συζητάνε για το Survivor.

Παράλληλα εξήγησε πως μαζί με το Survivor θα ξεκινήσει και το Survivor Πανόραμα με την Λάουρα Νάργες να αναλαμβάνει την παρουσίαση. Αυτή τη φορά ωστόσο η εκπομπή θα βγει σε μία πιο μίνι βερσιόν.

Survivor: Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μαχητών - Πρόσωπα έκπληξη στην ομάδα

Μόλις πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, έγιναν γνωστά τα ονόματα μερικών από τους διαγωνιζόμενους που πρόκειται να πλαισιώσουν την ομάδα των μαχητών στο νέο κύκλο του Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μερικά πρόσωπα έκπληξη!

Το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό ήταν αυτό της Έλενας Κρεμλίδου η οποία μπαίνει στην ομάδα των μαχητών καθώς θεωρήθηκε από την παραγωγή πως δεν είναι τόσο δημοφιλής ώστε να μπει στην ομάδα των διασήμων, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Κορόνι, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα.

Ο επόμενος μαχητής ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με 247.000 ακόλουθους στο Instagram, είναι σχεδιαστής μόδας και έχει μπουτίκ με ρούχα.

Τέλος ακούστηκε το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη έχει και γνωστό κέντρο αισθητικής στην Αθήνα. Μία λεπτομέρεια ωστόσο που εκκρεμεί ακόμα σχετικά με το Survivor είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.