Happy Day: «Άναυδοι» Μπέλλος και Μπέη με την ατάκα της Τσιμτσιλή - «Θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές...»

Αυτό σίγουρα δεν το περίμεναν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: «Άναυδοι» Μπέλλος και Μπέη με την ατάκα της Τσιμτσιλή - «Θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές...»

Σήμερα το πρωί στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία ατάκα της, κατάφερε να αφήσει εντελώς άναυδο τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, σχολιάζοντας πως μαθαίνει από άλλες εκπομπές ότι συζητάνε με ένα ριάλιτι του ALPHA!

Χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο ριάλιτι στον ALPHA το οποίο θα απευθύνεται σε ζευγάρια και στο οποίο μάλιστα θα δούμε και την Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε στο γεγονός ότι οι δύο συνεργάτες της δεν της είχαν πει τίποτα σχετικά με την πρόταση που δέχθηκαν ωστόσο όπως της εξήγησαν εκείνοι, δεν έχουν δεχθεί καμία πρόταση επίσημα.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Συγγνώμη, θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές ότι κλείνετε σε ριάλιτι του σταθμού;», με τους δύο μάγειρες να απαντάνε: «Και εμείς από άλλη εκπομπή το μάθαμε, δεν έχουμε μιλήσει».

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μπέλλος Μπέη

«Για να το ξεκαθαρίσω, όντως ο σταθμός μας ετοιμάζει κάτι ωραίο για το δεύτερο μισό. Θα είναι ένα ριάλιτι, αλλά καμία σχέση με επιβίωση. Θα είναι για τις αξίες των ανθρώπινων σχέσεων, άρα μπορεί να έχει και ζευγάρια. Τώρα το κλείνουμε, οπότε θα το ανακοινώσουμε και επίσημα ελπίζω μέσα στην εβδομάδα και δεν έχουν γίνει προτάσεις σε κανένα πρόσωπο. Και αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν δεν ανταποκρίνονται προς το παρόν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σε εμάς, πάντως, δεν έχει καμία πρόταση», τόνισε ξανά η Μαρία Μπέη, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Σας έχουμε κλείσει για το Happy Day φέτος. Τι θα γίνει; Σας κλείσαμε, σας μάθαμε, σας συνηθίσαμε, θα φύγετε;».

Το δημοσίευμα που τάραξε την Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Κυλίστηκε στον βούρκο της ακολασίας»

Ένα δημοσίευμα εφημερίδας που την τάραξε, είδε πριν από λίγες μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αποτέλεσμα να διακόψει την ροή της εκπομπής Happy Day και να απαντήσει στο δημοσιογράφο που τον έγραψε.

Αυτό είναι το δημοσίευμα που τάραξε την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Τσιμτσιλή, απέκρυψε την αλήθεια για άλλη μια φορά, κυλίστηκε στον βούρκο της ακολασίας», γράφει στον τίτλο του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν θέλησε να εξομολογηθεί στους τηλεθεατές της πως ένιωσε όταν λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής το αντίκρισε.

«Αρχίζει να με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ενοχικά ότι έχω κάνει κάτι που δεν το ξέρω που δεν το θυμάμαι και το έχει ανακαλύψει κάποιος και με διαπομπεύει. Και το ψέμα το ένοχο που κυλίστηκα στον βούρκο της ακολασίας, ήταν το λάθος που είπα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και πρέπει να το πιστεύουν τα παιδιά μας.

Θέλω να πω σε αυτόν τον συνάδελφο που βρήκε τον τίτλο ότι προφανώς ή δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη ή δεν του έφερνε δώρο ή δεν έχει παιδιά ή έχει απωθημένο ή δεν γουστάρει εμένα. Ρε παιδιά, μη με ταράζετε πρωί πρωί έτσι», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε αναλυτικά τι είχε πει για τον Άγιο Βασίλη στην κόρη της.