GNTM 3 - Αιμιλιάνο: Η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή του

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 - Αιμιλιάνο: Η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή του

Σε λίγες ώρες θα βγει στον αέρα ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζατε για τον Αιμιλιάνο Μάρκου, έναν από τους παίκτες που αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ο Αιμιλιάνο μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Στην πρώτη δοκιμασία πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ακολούθησαν πολλές ακόμα δοκιμασίες που τον ανέδειξαν νικητή.

Ο Αιμιλιάνο του GNTM είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία.

Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές.

Αιμιλιάνο πλοίο

Στο παρελθόν ο Αιμιλιάνο έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο.

Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο.

Ο Αιμιλιάνο του GNTM απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Αιμιλιάνο κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα ...αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM βάζει πλώρη για την κορυφή ενώ αυτό που ξεχώρισε από την συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν και η σχέση του με τη Μαριαγάπη.

Αιμιλιάνο Μάρκου Μαριαγάπη σχέση

Motto: “Don't crack under pressure”

Αιμιλιάνο Μάρκου ηλικία

Τελικός - GNTM 3: Σε στούντιο υπερπαραγωγή - Τα πρώτα πλάνα

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε το τρέιλερ του μεγάλου τελικού του GNTM 3 και από τα πρώτα πλάνα που είδαμε μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως απόψε πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Star, μία πραγματική υπερπαραγωγή.

Χθες ο ημιτελικός τελείωσε αφήνοντας τον Έντουαρντ εκτός σπιτιού και σήμερα θα δούμε επιτέλους τους 4 διαγωνιζόμενους του τελικού να βάζουν τα δυνατά τους σε πασαρέλα και φωτογράφηση για να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι διαγωνιζόμενοι αρχικά θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα τριών Ελλήνων σχεδιαστών, δοκιμασία από την οποία θα αποχωρήσει ο ένας - δείτε εδώ ποιος - ενώ στη συνέχεια θα γίνει διπλή φωτογράφηση με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από την κάμερα.