Αίτηση... διαζυγίου από τον Χάρη Βαρθακούρη στην Αντελίνα - Δημοσίευσε ο ίδιος τον λόγο

Επικό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αίτηση... διαζυγίου από τον Χάρη Βαρθακούρη στην Αντελίνα - Δημοσίευσε ο ίδιος τον λόγο

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος ενημέρωσε πως αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου που είχε κάνει στην Αντελίνα, με τον ίδιο μάλιστα να δημοσιεύει και τον λόγο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει απίστευτο χιούμορ και δε διστάζει να το δείξει και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram του.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα insta story στο οποίο φαίνονται δύο πεϊνιρλί που του έχει μαγειρέψει η Αντελίνα. Μάλιστα πάνω στη φωτογραφία γράφει πως αφού του ετοίμασε κάτι τόσο ωραίο, αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου, πάντα αστειευόμενος.

Θυμίζουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αφού πρώτα ακύρωσε μία πρόταση από τον ΑΝΤ1.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαρθακούρη για τη νέα του εκπομπή - «Μπορώ να σου πω ότι με την Αντελίνα..»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την νέα εκπομπή που ετοιμάζουν με την Αντελίνα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να συμπαρουσιάσει με την αγαπημένη του σύζυγο Αντελίνα και αποκάλυψε πως έχει ραντεβού με το κανάλι του ΣΚΑΙ με σκοπό να συζητήσουν λεπτομερώς για την εκπομπή:

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα ραντεβού, αλλά τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι πολλά. Μεταξύ αυτών ίσως να είναι κι αυτό. Όχι μπορεί, θα είναι».

Για το αν τελικά η Αντελίνα θα είναι η συμπαρουσιάστρια του δήλωσε: «Μπορώ να σου πω ότι με την Αντελίνα είμαστε μαζί στη ζωή. Στην εκπομπή θα δούμε. Η Αντελίνα θα είναι, δεν είναι μυστικό πια».

Αναφορικά με τον τίτλο τόνισε: «Δεν έχω ιδέα για το όνομα της εκπομπής, “Αντελίνα και Χάρης” τα αρχικά είναι ΑΧ, οπότε πολύ πιθανόν να είναι “Αχ”…».

Επίσης, είπε πως το «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού είναι κάτι που τον φοβίζει: «Είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος. Εφόσον συμφωνήσουμε και κάνουμε την εκπομπή σκοπεύω να μην είμαι σε μια από τις δικιές μας και να πάω καλεσμένος στη Ναταλία».

Δείτε τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στο παρακάτω απόσπασμα όπως και το απίστευτο άδειασμα του Χάρη στον Μικρούτσικο: