Μπήκαν στο στούντιο Καινούργιου και Κοκλώνης - Ακούστε τους στην πρώτη τους ερμηνεία

Φοβερό βίντεο στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπήκαν στο στούντιο Καινούργιου και Κοκλώνης - Ακούστε τους στην πρώτη τους ερμηνεία

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζονται για μία φαντασμαγορική εμφάνιση στο J2US της Πέμπτης και σήμερα κιόλας μπήκαν στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσουν ένα κομμάτι. Ακούστε την πρώτη τους ερμηνεία!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα κάνει guest στο επεισόδιο της Πέμπτης και μάλιστα θα ανέβει στην σκηνή μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη για να πει το «Κοκορίκο».

Η ίδια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με την κίνηση αυτή και έτσι σήμερα ανέβασε μία σειρά από βίντεο στα οποία τραγουδάει. Άλλωστε σήμερα ήταν μία πολύ καλή μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού η χθεσινή τηλεθέασή της έφτασε στα ύψη.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε για ποιο ριάλιτι δέχτηκε πρόταση - "Εγώ δεν μπορώ να..."

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή μια συνέντευξη του Ηλία Γκότση για το Bachelor αποκάλυψε πως δέχτηκε και η ίδια μια πρόταση να παρουσιάσει ένα ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει την εκπομπή Ευτυχείτε δέχτηκε μια πρόταση για ριάλιτι το οποίο όμως δεν ήταν καθόλου του γούστου της και γι΄αυτό δεν προχώρησε παρακάτω.

«Εμένα πέρυσι, όταν ακόμα διαπραγματευόμασταν με το κανάλι εδώ, μου έγινε μια πρόταση για ένα ριάλιτι από άλλο κανάλι για την παρουσίαση. Εγώ δε μπορώ να το υποστηρίξω, ήμουν κάθετη. Δε μπήκαν καν στο κόπο να μου κάνουν πρόταση οικονομική». Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ανήμερα της γιορτής της

Η on air αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου - «Ερωτεύτηκα πρώτη φορά στα..»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε την πρώτη της μεγάλη σχέση και την ηλικία στην οποία ερωτεύτηκε για πρώτη φορά.

Με αφορμή το απόσπασμα της Ζενεβιέβ που αποκάλυπτε τα ειδύλλια και τους έρωτες που λαμβάνουν μέρος στο σπίτι του φετινού GNTM 3, η παρουσιάστρια επέλεξε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της την πρώτη της μεγάλη σχέση ενώ έχει δηλώσει επίσης τι είναι αυτό που.. ξενερώνει τον σύντροφο της!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: “Θυμάμαι και εγώ τον πρώτο μου έρωτα, 21 ερωτεύτηκα πρώτη φορά. Εντάξει δεν είναι και πολλά χρόνια. Και την μεγάλη μου σχέση την θυμάμαι . Χάρη θυμάσαι την μεγάλη μου σχέση; Ο Χάρης ξέρει γιατί ήταν 8 χρονών, ο Χάρης είναι ο γιος της Ντόρας Πνευματικάτου, που ήταν παραγωγός. Για την μεγάλη μου σχέση τα θυμάται όλα ο Χάρης που πηγαίναμε μαζί.”