Τηλεθέαση Ευτυχείτε: Απογειώθηκε σε νούμερα η Καινούργιου με την παρουσία της Ιωάννας Τούνη

Βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση Ευτυχείτε: Απογειώθηκε σε νούμερα η Καινούργιου με την παρουσία της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Δευτέρας 14/12 εμφανίστηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, του Open και μοιράστηκε πολλά πράγματα για την ζωή της τόσο με το κοινό όσο και με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε η AGB ανέδειξαν το συγκεκριμένο project πρώτο στην πρωινή ζώνη!

Η Ιωάννα Τούνη, εντυπωσιακή όπως πάντα μέσα στο Bubblegun σύνολό της, δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στην πρόταση που της έγινε για να μπει στο Survivor, όσο και στο περιστατικό με την Σάσα Σταμάτη. Η συνέντευξή της και τα όσα είχε να πει μονοπώλησαν το ενδιαφέρον κάνοντας το κοινό του Open να μην αλλάζει κανάλι!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Ευτυχείτε στο δυναμικό κοινό έφτασε το 13,1% παίρνοντας την πρωτιά της Δευτέρας!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,6
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,0
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,5
  • ALPHA: T-Live 7,2
  • Open: Ευτυχείτε 13,1
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10,6

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στο πλατό του Ευτυχείτε για το ακατάλληλο βίντεο και την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της

Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά επισήμανε στην Κατερίνα Καινούργιου πως βρίσκεται ακόμη σε αδιέξοδο αλλά πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει όσο καλύτερα μπορεί:

«Νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά αλλά γενικά είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Ακόμα και η κολλητή μου φίλησε γύρισε και μου είπε ότι στη θέση μου δε θα μπορούσε να ξαναβγεί από το σπίτι. Αυτά είναι αυτά που ακούς πιο συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου, τα ξεπέρασα κιόλας, αλλά θα κρατήσω ότι με έκανε πολύ πιο δυνατή αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να μη το περάσει καμία κοπέλα.

Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Θέλω να δίνω στον καθένα την ευκαιρία να μου δείξει τι είναι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι με όλους. Έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου και το πόσο εγώ θα νιώσω ότι θέλω να με εκθέσω, να είμαι πιο προσεκτική… Στην τελική πάντα κατηγορώ εμένα.

Αυτό που μου είπε και η μαμά μου, είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι πόσο προσεκτικός να είσαι; Θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στον καθένα. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είναι ότι ήρθε κάποιο συνεργείο με κάμερες. Ένα κινητό στο χέρι νομίζω έχουν όλοι» κατέληξε λέγοντας η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα