Κορωνοϊός: Θετικός ο Σταυρής Γεωργίου του MasterChef

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Θετικός ο Σταυρής Γεωργίου του MasterChef

Ο πρώην φιναλίστ του Master Chef, Σταυρής Γεωργίου, αποκάλυψε μέσω ενός instastory, πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο σπουδαίος μάγειρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια ιστορία στην οποία ο ίδιος ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του κρατώντας στα χέρια του ένα τηλεχειριστήριο του Play station.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περνάει την καραντίνα του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ενώ μάλιστα έκανε γνωστό το ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Σε μια πρόσφατη δήλωση του, στο μεταξύ, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε ποτέ να δουλέψει σε πρωινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ναι το έχω περάσει και εγώ! Εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι! Παρέα με το #playstation. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση! Όλα καλά!».

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σταυρής Γεωργίου του MasterChef

Συγκλονίζει ο Σταυρής Γεωργίου από το MasterChef - «Έτρωγα τηγανιές στο κεφάλι, ωμά, όταν...»

Μια εφ'όλης συνέντευξη στην εφημερίδα Secret παραχώρησε ο Σταυρής Γεωργίου που γνωρίσαμε στο MasterChef και συγκλόνισε όταν αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει περάσει, θέλοντας να πιάσει τους στόχους του στον χώρο της μαγειρικής.

«Εύχομαι να κρατήσω όλο αυτό που μου συμβαίνει, να μην είναι κάτι πρόσκαιρο, επειδή όλοι ασχολούνται με τους φιναλίστ. Να αποδείξω πως αξίζει να ασχοληθούν μαζί μου για πολύ καιρό ακόμα», δηλώνει στο Secret των Παραπολιτικών και τις Σάσα Σταμάτη και Σπυριδούλα Τριάντου, ο ταλαντούχος Κύπριος.

Με τη φωνή του να μαρτυρά ενθουσιασμό, μίλησε και για τους γονείς του, λέγοντας πως «είναι πολύ συγκινημένοι ακόμα, πολύ χαρούμενοι και χαίρομαι και εγώ μαζί τους». Οσο για την απόφαση του φετινού νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη, να μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ μαζί του, αποκαλύπτει στο Secret: «Ηταν κάτι που είχαμε συμφωνήσει από πριν. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που μας ενώνει».

Ο ίδιος έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για συνεργασία από την Ελλάδα και την Κύπρο. «Θα παραμείνω στην Κύπρο, δεν θέλω να πάω στην Ελλάδα», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας πως θα κάνει… λίγο απ’ όλα. «Θα δουλέψω και στην τηλεόραση, θα ασχοληθώ και με τα εστιατόρια, όμως, πρώτα να φάει καλά ο κόσμος», λέει χαριτολογώντας.

Ο Σταυρής επίσης έκανε και μια αποκάλυψη για την συμφωνία που έκαναν με τον Σταύρο για το χρηματικό έπαθλο.

Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Σταυρής Γεωργίου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής συντρόφου του, Ελενας Κανναουρίδου. Η αγαπημένη του φιναλίστ του φετινού «Master Chef» είναι από τη Λάρνακα, ασχολείται με το μακιγιάζ και είναι 22 χρόνων. «Ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν το κρύβω», δηλώνει στο «Secret», όμως για γάμο… ούτε λόγος. «Τι μου λες; Μην ακούω αυτή τη λέξη! Πρέπει να πετύχω πρώτα τους στόχους μου. Να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα», εξηγεί στο «Secret».

Οσο για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτει πως «ήταν στο εξωτερικό». «Οταν πήγα να δουλέψω έξω, είδα την άσχημη πλευρά… Ετρωγα τηγανιές στο κεφάλι, ωμά, όταν έκανα κάτι λάθος, γι’ αυτό όμως έγινα καλύτερος», παραδέχεται και εξηγεί πως κράτησε μόνο τα θετικά στοιχεία από τη συνεργασία αυτή.

«Φώναζαν συνεχώς, υπήρχε ένταση, πήρα αυτό που ήθελα να πάρω και μετά έφυγα και επέστρεψα στην Κύπρο. Κερδισμένος βγήκα», αναφέρει, αποδεικνύοντας πως, αν και μόλις 25 ετών, έχει ώριμη σκέψη, που τον έφτασε μέχρι τον τελικό ενός δύσκολου μαγειρικού διαγωνισμού. Και, όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια με τις μαγειρικές του ικανότητες.