Ο Σταυρής Γεωργίου αποκαλύπτει - «Δεν θα μπορούσα ποτέ να δουλέψω σε ένα..»

Δεν περιμέναμε αυτή τη δήλωση!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Σταυρής Γεωργίου αποκαλύπτει - «Δεν θα μπορούσα ποτέ να δουλέψω σε ένα..»

Το πρωί της Πέμπτης ο Σταυρής Γεωργίου μίλησε στο Ευτυχείτε και στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στην εκπομπή που έχει αναλάβει στην Κύπρο, στο Masterchef που συμμετείχε πέρσι και αποκάλυψε, μεταξύ των άλλων, πως δεν θα μπορούσε ποτέ να δουλέψει σε ένα.. πρωινάδικο!

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό κάποια ευχάριστα νέα, επισήμανε: «Μπορεί να μην έχω κερδίσει το παιχνίδι, αλλά έχω κερδίσει τον κόσμο. Εγώ δεν ήθελα να είναι το “έπιπλο” στον τίτλο της εκπομπής, αλλά άρεσε σε κάποιους από την παραγωγή, ήταν κάτι σαν brand, πουλούσε και κάπως έτσι χτίστηκε ομόφωνα από όλη την ομάδα ο τίτλος».

Αναφορικά με το να δουλέψει σε μια πρωινή εκπομπή δήλωσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μαγειρεύει σε ένα πρωινάδικο για 10-15 λεπτά για κανέναν λόγο. Την Κατερίνα Λένη την εκτιμώ, έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά. Θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο MasterChef λόγω του κορονοϊού. Ένα μεγάλο μου όνειρο είναι να γίνω κριτής στο MasterChef.»

Τέλος, ο Σταυρής Γεωργίου κατέληξε λέγοντας: «Δεν με νοιάζει που σχολιάζουν τα φρύδια μου. Η Έλενα είναι ακόμα στη ζωή μου, έχουμε και επέτειο τώρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε

Σταυρής Γεωργίου: Η αποκάλυψη για τον πατέρα του - «Σκέφτηκα ότι μπορεί να φύγω από το MasterChef όταν...»

Μια αποκάλυψη για τον πατέρα του έκανε ο Σταυρής Γεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Tv Ethnos. Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε τον έναν και μοναδικό λόγο που μπορεί να έφευγε από το παιχνίδι του MasterChef.

Όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι τι σας κούρασε πιο πολύ;

«Το κουτσομπολιό και η ανάλωση των ατόμων σε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη μαγειρική. Εγώ ήθελα να είμαι καθαρός πρώτα με τη συνείδησή μου, στο ότι δεν προκαλούσα ίντριγκες, δεν αναλωνόμουν σε κουτσομπολιά, ήμουν μετρημένος και είχα εστιάσει στο πώς θα γίνω καλύτερος ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος και μετά ως μάγειρας».

Η αποκάλυψη του Σταυρή Γεωργίου για τον πατέρα του

Σταυρής Γεωργίου MasterChef

Σκεφτήκατε κάποια στιγμή να τα παρατήσετε;

«Τη μόνη φορά που σκέφτηκα ότι ίσως μπορεί και να φύγω είναι όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό και επειδή ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν είχαμε επικοινωνία με τους δικούς μου, δεν ήξερα πότε θα πάω πίσω στην Κύπρο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Να σημειώσουμε πως, ο Σταυρής Γεωργίου όταν τελείωσε το παιχνίδι, γύρισε στην Κύπρο και έκανε αυτό που... όλοι περιμέναμε. Δεν πάει το μυαλό σας.