Ευχάριστα νέα για τον Σταυρή Γεωργίου του MasterChef

Βγήκε το τρέιλερ της νέας του εκπομπής!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Σταυρή Γεωργίου του MasterChef

Ο Σταυρής Γεωργίου ήταν ο νικητής του φετινού MasterChef που έριξε αυλαία μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Απ' ο,τι φαίνεται ο Σταυρής κάνει τη μία νίκη μετά την άλλη καθώς, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής στο στην όμορφη πατρίδα του, την Κύπρο. Τα νέα για τον Σταυρή είναι πολύ ευχάριστα μιας και μόλις δημοσιεύτηκε και το τρέιλερ της εκπομπής του!

Σταυρής Γεωργίου τρέιλερ νεας εκπομπης

Ο τίτλος της μαγειρικής εκπομπής που θα παρουσιάζει ο ίδιος ο Σταυρής θα ονομάζεται "Επιπλο-γκουρμεδιές", ενώ το trailer που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας εντυπωσιάζει καθώς είναι τρομερά καλογυρισμένο και "τραβάει" τον τηλεθεατή. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Αυτό είναι το trailer της εκπομπής του Σταυρή Γεωργίου, νικητή του MasterChef

Διαβάστε εδώ πληροφορίες για το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα του Σταυρή

Σταυρής Γεωργίου: Η αποκάλυψη για τον πατέρα του - «Σκέφτηκα ότι μπορεί να φύγω από το MasterChef όταν...»

Μια αποκάλυψη για τον πατέρα του έκανε ο Σταυρής Γεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Tv Ethnos. Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε τον έναν και μοναδικό λόγο που μπορεί να έφευγε από το παιχνίδι του MasterChef.

Όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι τι σας κούρασε πιο πολύ;

«Το κουτσομπολιό και η ανάλωση των ατόμων σε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη μαγειρική. Εγώ ήθελα να είμαι καθαρός πρώτα με τη συνείδησή μου, στο ότι δεν προκαλούσα ίντριγκες, δεν αναλωνόμουν σε κουτσομπολιά, ήμουν μετρημένος και είχα εστιάσει στο πώς θα γίνω καλύτερος ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος και μετά ως μάγειρας».

Η αποκάλυψη του Σταυρή Γεωργίου για τον πατέρα του

Σταυρής Γεωργίου MasterChef

Σκεφτήκατε κάποια στιγμή να τα παρατήσετε;

«Τη μόνη φορά που σκέφτηκα ότι ίσως μπορεί και να φύγω είναι όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό και επειδή ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν είχαμε επικοινωνία με τους δικούς μου, δεν ήξερα πότε θα πάω πίσω στην Κύπρο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Να σημειώσουμε πως, ο Σταυρής Γεωργίου όταν τελείωσε το παιχνίδι, γύρισε στην Κύπρο και έκανε αυτό που... όλοι περιμέναμε. Δεν πάει το μυαλό σας.