Θρήνος για την Άννα Φόνσου

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για την Άννα Φόνσου

Θρήνος έχει ξεσπάσει για την σπουδαίο ηθοποιό, Άννα Φόνσου, η οποία όπως ανακοίνωσε έχασε έναν δικό της άνθρωπο και φίλο από κορωνοϊό.

Δυστυχώς πολύς κόσμος έχει χάσε δικούς του ανθρώπους, φίλους και συγγενείς, από τον φονικό ιό με την λίστα δυστυχώς ολοένα και να μεγαλώνει, σημειώνοντας χθες 59 θανάτους.

Σήμερα, Τρίτη, η ηθοποιός έχασε έναν αγαπημένη φίλο από κορωνοϊό, ο οποίος ήταν πρόεδρος του ιδρύματος το Σπίτι του Ηθοποιού Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου έκανε γνωστή την είδηση μέσω από μια ανάρτηση της από το προφίλ του ιδρύματος στo facebook, και αποχαιρέτησε τον φίλο της, Νίκο Κυριαζίδη.

«Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα. Έχασα τον φίλο μου τον Νίκο Κυριαζίδη από κορονοϊό… Η δική μου καληνύχτα εδώ και χρόνο καλό ταξίδι αγαπημένε μου κι αν υπάρχει δεύτερη ζωή σου εύχομαι να γίνεις πουλί και να πετάς ελεύθερος σε καθαρούς ουρανούς» έγραψε η ηθοποιός.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ...ΣΤΟΠ..ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ...ΕΝΑΣ...

Posted by Actors House on Tuesday, December 15, 2020

Ο θάνατος που "τσάκισε" ψυχολογικά την Άννα Φόνσου - «Τα βράδια βασανίζομαι γιατί...»

Η Άννα Φόνσου θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά», όπου θα μιλήσει για τον θάνατο της αδερφής της που την "τσάκισε" ψυχολογικά. Τα λόγια της συγκλονίζουν...

Συγκεκριμένα: Η Άννα Φόνσου, το «αγοροκόριτσο» που βρέθηκε από τους χωματόδρομους της Καισαριανής να παίζει δίπλα στους πιο λαμπερούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου, μιλάει – την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, στις 23:00- στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση για τη ζωή της, που μοιάζει με ταινία του σινεμά.

Η Άννα Φόνσου, με καλλιτεχνική πορεία μεγαλύτερη των 60 χρόνων, φέρνει ξανά στη μνήμη της, σαν κινηματογραφικά καρέ, εικόνες από το σπίτι όπου μεγάλωσε και αναμνήσεις από τη γειτονιά της. Πρόσωπα που προσπαθεί να ξεχάσει, όπως η γιαγιά της αλλά και πρόσωπα που λάτρεψε, όπως ο πατέρας της και η μεγάλη ηθοποιός, Κατερίνα Ανδρεάδη, δίπλα στην οποία έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα σε ηλικία, μόλις, 13 χρόνων.

Άννα Φόνσου Προσωπικά θάνατος αδερφής

Ο άνθρωπος όμως, που αγάπησε πιο πολύ και της λείπει κάθε μέρα που περνά, είναι η αγαπημένη της αδερφή, που έφυγε από τη ζωή πριν από 8 χρόνια. «Της γράφω κάθε μέρα. Τα βράδια βασανίζομαι γιατί δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να συνηθίσω την απώλειά της».

Η Άννα Φόνσου έβαλε σκοπό της ζωής της να βοηθήσει τους λησμονημένους και αβοήθητους συναδέλφους της, και τα κατάφερε, δημιουργώντας το «Σπίτι του Ηθοποιού», για το οποίο βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών.

Σε μια κουβέντα καρδιάς, μιλάει στην Έλενα Κατρίτση για τα όνειρά της, τις σκέψεις της και τις επιθυμίες της. «Θέλω να τα τακτοποιήσω όλα και μετά να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω σε ένα μέρος που μου αρέσει. Και, κάποτε, να φύγω από τη ζωή και να λένε: Θυμάσαι μια τρελή που είχε κάνει και το “Σπίτι του Ηθοποιού”; Άραγε, ζει;» εξηγεί μεταξύ άλλων η ίδια. Πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει και ενάντιας του Ντίνου Καρύδη. Τι είχε συμβεί;