Αυτός ο ηθοποιός θα γίνει σε λίγες μέρες μπαμπάς - Δεν το γνώριζε κανείς

Αποκάλυψη σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτός ο ηθοποιός θα γίνει σε λίγες μέρες μπαμπάς - Δεν το γνώριζε κανείς

Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός πρόκειται να γίνει μπαμπάς σε λίγες μέρες ενώ δεν το γνώριζε κανείς. Ο ίδιος το αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στο Pop Up.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Πάρη Θωμόπουλο ο οποίος είναι έτοιμος να υποδεχτεί το πρώτο του μωράκι. Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς” μίλησε στην εκπομπή “Pop up” και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και του αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα ενώ παράλληλα και μια γνωστή ηθοποιός είναι για δεύτερη φορά έγκυος!

Ο Πάρης Θωμόπουλος είπε χαρακτηριστικά: »Εγώ από την εφηβεία μου φαντασιονόμουν τον εαυτό μου παιδί, οπότε ήταν κάτι που μέσα μου το ήθελα από μικρός. Περισσότερο με αγχώνει αν θα τα καταφέρω και πώς θα τα καταφέρω… Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναβιώσει και όπως όλα όσα δεν έχουμε ξανακάνει στη ζωή μας, με τρομάζει».

πάρης θωμόπουλος μπαμπάς

Πατέρας για 6η φορά έγινε κορυφαίος ηθοποιός

Ο Τζουντ Λο έγινε πατέρας για 6η φορά. Η σύζυγος του κορυφαίου ηθοποιού, Φιλίππα Κόαν, έγινε μητέρα και από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Όταν ο Τζουντ Λο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τι έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, εκείνος απάντησε:

Τζουν Λο 6ο παιδί

«Ασχολούμουν με την κηπουρική. Ω, εκτός από αυτό, απέκτησα και ένα μωρό. Οπότε ορίστε». «Είναι πραγματικά υπέροχο», δήλωσε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι που ήμασταν σε μια εποχή όπου μπορούσαμε, ως οικογένεια, να φωλιάσουμε και να απολαύσουμε τη συντροφιά του άλλου κάθε ημέρα».

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και ένας πασίγνωστος και ομολογουμένως αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Baby boom στη showbiz - Ηθοποιός έγινε μπαμπάς για 5η φορά

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός κατάφερε να γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγους μήνες μετά την αποβολή της.

Ο λόγος για τον Alec Baldwin και την αγαπημένη του Hilaria, οι οποίοι προσέθεσαν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά – την Carmen, τον Rafael, τον Leonardo και τον Romeo – και μόλις τον περασμένο Νοέμβρη ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι δυστυχώς έχασαν το πέμπτο παιδάκι τους.

«Κάναμε ένα μωρό χθες το βράδυ! Είναι υπέροχος και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι! Μείνετε συντονισμένοι για το όνομα» αποκάλυψε η Hilaria Baldwin στα social media, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Μαμά έγινε πριν από λίγες μέρες και η κόρη του Γιώργου Χωραφά. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτηση.