Συγκλονίζει η Αναστασία Περράκη για τον Μιχάλη Μουρούτσο - «Όταν κάποιος μπαμπάς ασχολείται, ο νόμος..»

Όλα όσα δήλωσε για την συνεπιμέλεια του παιδιού τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Αναστασία Περράκη για τον Μιχάλη Μουρούτσο - «Όταν κάποιος μπαμπάς ασχολείται, ο νόμος..»

Η πρώην playmate Αναστασία Περράκη μίλησε στην «ΟΝ time» και την Σάσα Σταμάτη αναφορικά με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο καθώς και το θέμα της συνεπιμέλειας.

Το τοπ μόντελ, που πήρε διαζύγιο με τον Μουρούτσο έπειτα από 6 χρόνια, είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι όταν κάποιος μπαμπάς ασχολείται πραγματικά και έχει τη διάθεση να είναι κοντά στα παιδιά του, εγώ νομίζω ότι ο νόμος που θα έρθει είναι δίκαιος για αυτούς τους μπαμπάδες. Θα πρέπει και οι μπαμπάδες να έχουν χρόνο αντίστοιχο με τις μαμάδες. Δεν το θεωρώ κακό».

Το πανέμορφο μοντέλο αποκάλυψε, μεταξύ των άλλων, ότι ήδη με τον Μιχάλη Μουρούτσο έχουν συνεπιμέλεια του παιδιού της:

«Εμείς με τον Μιχάλη έχουμε συνεπιμέλεια και είναι μια χαρά. Εγώ από την αρχή είχα πει και είχα δώσει το ελεύθερο ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσει θα μπορεί να έρχεται να παίρνει το παιδί και να το βλέπει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το νόμο γιατί ο νόμος ορίζει 2 Σαββατοκύριακα το μήνα.

Εγώ είχα αφήσει το ελεύθερο να υπάρχει πάντα χρόνος ανάμεσα στο παιδί και στον μπαμπά. Εκτός δηλαδή από τα Σαββατοκύριακα που δικαιούται από το νόμο, εγώ είχα πει να το βλέπει όποτε θέλει».

 Αναστασία Περράκη και Μιχάλης Μουρούτσος

Εξελίξεις με το διαζύγιο του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη

Χρονιά πολλών και μεγάλων αποφάσεων διανύει η Αναστασία Περράκη η οποία για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό μιλά για όλες τις εξελίξεις που τρέχουν με το διαζύγιό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

. Ύστερα από ώριμη σκέψη, είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της, απ’ όλες τις πλευρές. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το παρελθόν, δίνοντας και τυπικά τέλος στον γάμο της με τον χρυσό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο. Παρ’ ότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, καθυστερούσε η έκδοση του διαζυγίου. Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε μια δικαστική διαμάχη που κατά καιρούς είχε γίνει πρώτο θέμα.

«Όλα αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους και βρισκόμαστε σε μια περίοδο πάρα πολύ καλή και ομαλή. Δόξα το Θεό, είμαστε πολύ καλά. Ίσως να ήθελε και τον χρόνο του όλο αυτό για να ωριμάσει» εξομολογείται η Αναστασία Περράκη στην Real News. Το γνωστό μοντέλο έχει προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί σχέση με τον νεαρό Χρήστο Μπίρμπα, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαζύγιο Περράκη Μουρούτσος εξελίξεις

«Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν. Αποφάσισα ότι μετά το διαζύγιο δεν χρειάζεται να πιέζω καταστάσεις. Αφήνω τα πράγματα να βρουν τον δικό τους χώρο. Είμαι σε μια ήρεμη φάση. Παρόλο που ότι έγινε με την πανδημία μας θορύβησε, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» λέει το πανέμορφο μοντέλο.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στις κάμερες μιλώντας για τον θάνατο που την τσάκισε. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε