«Βελούδινος χωρισμός» για τον Άρη Καβατζίκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βελούδινος χωρισμός» για τον Άρη Καβατζίκη

Έναν.. «χωρισμό» ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά ο Άρης Καβατζίκης μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αποχωρεί από το περιοδικό HELLO, στο οποίο εδώ και έξι χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της διεύθυνσης και διαχείρισης. Ο Άρης Καβατζίκης στο μεταξύ έριξε τα καρφιά του για γνωστό ριάλιτι!

Δείτε παρακάτω το μακροσκελές κείμενο του Άρη Καβατζίκη:

«Το τέλος ενός κύκλου ή μιας εποχής… Έμεινα στο τιμόνι του περιοδικού Hello! για έξι χρόνια και δύο μήνες. Αγαπούσα τα περιοδικά από μικρό παιδί και το συγκεκριμένο έντυπο το υπηρέτησα με αγάπη, προσήλωση, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και δίνοντας ~ θέλω να πιστεύω – ένα προσωπικό στίγμα αισθητικής και πολιτισμού.

Το 2020 φεύγει αφήνοντας πληγές σε όλους μας και ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα.

Τα περιοδικά αποτελούν «είδος υπό εξαφάνιση» και ο θάνατός τους είναι προδιαγεγραμμένος. Λίγο πριν το τέλος, και έχοντας μέσα μου μόνο καλές αναμνήσεις από τα δημιουργικά ξενύχτια μας κάθε Δευτέρα, αποχαιρετώ μία υπέροχη ομάδα που το ξέρω πως με αγάπησε, όσο την αγάπησα και εγώ.

Μαρένα Μου, Μαρία Μου, Δέσποινα, Γιώργο, Εύα, Σόνια, Στέλλα, Μάνο, Βάσω, Τίνα, Χαρά, σας ευχαριστώ για όλα.
Ήσασταν οι καλύτεροι! Αντίο στην τρελοκρητικιά μας γραμματεία Χριστίνα! Με το καλύτερο εμπορικό της αγοράς – Αγγελική Μου, Ιωάννα Μου, Δήμητρα, Ιουλία, Μαρία – τα καταφέραμε περίφημα.

Η εκδότρια κ. Έλενα Μακρή, την οποία ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της, αγαπάει τα περιοδικά όσο και εγώ και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ξανά. Εις το επανιδείν!

Άρης Καβατζίκης ανάρτηση

Λίγα λόγια για τον Άρη Καβατζίκη

Από την ώρα που γεννήθηκε, έκανε τουρνέ σε όλη την Ελλάδα. Μαιευτήριο στα Ιωάννινα, τέσσερα χρόνια στα Ζαγοροχώρια, Δημοτικό στα Τρίκαλα, Γυμνάσιο στη Ρόδο, Λύκειο στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ιταλική Φιλολογία, αλλά επειδή ως καθηγητής έχανε εύκολα την ψυχραιμία του, τον κέρδισε η δημοσιογραφία.

O Άρης έχει περάσει από πολλά lifestyle έντυπα και πριν από έξι χρόνια «τσουπ», ήρθε κι αυτός στην Αθήνα,πού τον βρίσκεις, όλο σε σινεμά και θέατρα γυρίζει, ενώ τα «μπουζούκια» τα αντιμετωπίζει με συστολή, καθώς έχει τραυματιστεί από γαρίφαλα και παγάκια.Ατάκα καθημερινότητας σε συχνή χρήση: «Έλα τώρα, μη με σκας!»