GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση του

Δείτε την εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση του

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 έχει ξεκινήσει και από τα πρώτα πλάνα μπορούμε να πούμε ότι μας περιμένει κάτι εκθαμβωτικό. Ωστόσο, μια ανάσα πριν την διεκδίκηση της νίκης αποχώρησε ο Αιμιλιάνο, ο οποίος ανάρτησε την πρώτη του φωτογραφία.

Οι 4 φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε ένα catwalk στο οποίο όλοι τα πήγαν περίφημα. Παρόλα αυτά, οι κριτές στάθηκαν στις λεπτομέρειες με τον Αιμιλιάνο τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Το επίδοξο μοντέλο δημοσίευσε, λίγα λεπτά μετά, την πρώτη του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε στην λεζάντα:

«•I’ll have to represent ,there’s no other choice for me• Μην αφήνετε τις προσδοκίες και τις απόψεις άλλων ανθρώπων να επηρεάσουν τις επιλογές σας. Ζήστε την καθε εμπειρία σαν να ειναι η ζωη σας..γιατι είναι η ζωή σας,επιλογή σας και όχι η δική τους -

Ευχαριστώ τους πάντες όσους με υποστήριξαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως επισης οφείλω να συγχαρώ την παραγωγή όπου υπό τις δύσκολες αυτες συνθήκες κατάφερε να φέρει το show αυτο στις οθόνες σας.

@yiorgoskaravas_official @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @genevievevv ».

Η πρώτη ανάρτηση του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση του από το gntm 3

GNTM 3 - Αιμιλιάνο: Η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή του

Σε λίγες ώρες θα βγει στον αέρα ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζατε για τον Αιμιλιάνο Μάρκου, έναν από τους παίκτες που αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ο Αιμιλιάνο μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Στην πρώτη δοκιμασία πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ακολούθησαν πολλές ακόμα δοκιμασίες που τον ανέδειξαν νικητή.

Ο Αιμιλιάνο του GNTM είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία.

Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές.

Αιμιλιάνο πλοίο

Στο παρελθόν ο Αιμιλιάνο έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο.

Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο.

Ο Αιμιλιάνο του GNTM απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Αιμιλιάνο κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα ...αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM βάζει πλώρη για την κορυφή ενώ αυτό που ξεχώρισε από την συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν και η σχέση του με τη Μαριαγάπη.

Αιμιλιάνο Μάρκου Μαριαγάπη σχέση

Motto: “Don't crack under pressure”

Αιμιλιάνο Μάρκου ηλικία