Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κουτσόπουλου μετά το τρέιλερ του Masterchef

Δείτε την εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κουτσόπουλου μετά το τρέιλερ του Masterchef

Σήμερα κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου του Masterchef το οποίο είναι ότι πιο χιουμοριστικό έχουμε δει. Λίγο αργότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτησε μια ξεκαρδιστική αφορμή αναφορικά με αυτό.

O αγαπημένος κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitter μία ιστορία στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με την καραντίνα αλλά και την απαγωγή του στο τρέιλερ του MasterChef.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω "πίσω" τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο "ήλιος" του την στέγνωνε σε 10 λεπτά...Δεν το κατάλαβαν... Τελικά με συνέλαβαν...» έγραψε χαρακτηριστικά o Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κουτσόπουλου μετά το τρέιλερ του Masterchef

Στη δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του MasterChef

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, το πρώτο στιγμιότυπο μέσα από τα γυρίσματα του MasterChef.

Σε λίγους μήνες το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση για τον πέμπτο κύκλο του και όλοι δείχνουν να ανυπομονούν.

Αυτές τις μέρες γίνονται γυρίσματα από την εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πόζαρε μέσα στο πλατό όπου λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός.

Πρόσφατα βέβαια δηλώσεις για το MasterChef έκανε και περσινός φιναλίστ, Σταυρής Γεωργίου - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

MasterChef: Tότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι μαγειρικής

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα και οι πρόβες έχουν μπει στην τελική ευθεία για το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Μάλιστα στο Ευτυχείτε ανακοινώθηκε και η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης.

Οι πρόβες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πανδημία του κορωνοϊού η οποία σίγουρα θα αλλάξει πολλά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το «Ευτυχείτε», αυτή έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Για ποιο λόγο ο Σκαρμούτσος "άδειασε" το παιχνίδι;

Όπως φαίνεται, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα αντικαταστήσει το GNTM στο πρόγραμμα του Star, με τα επεισόδια των auditions να προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τεάρτη. Το πιθανότερο σενάριο είναι αργότερα να αυξηθούν, όπως ακριβώς συνέβη και σε όλες τις προηγούμενες σεζόν.