Big Brother: Πήρε «φωτιά» το σπίτι με το τραγούδι της Δανέζη

Τρελά κέφια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Πήρε «φωτιά» το σπίτι με το τραγούδι της Δανέζη

Χαμός έγινε με το που ξημέρωσε στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία Δανέζη να τραγουδά και τα αγόρια… να το καίνε μαζί της μέσα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο, με την Άννα Μαρία να είναι τραγική φιγούρα.

Οι παίκτες περιμένουν πώς και πώς τη μέρα του τελικού, ευρισκόμενοι όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ και περνώντας ορισμένες όμορφες στιγμές, με τη Σοφία να κάνει μια επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων.

Η ίδια μαζεύτηκε στην αυλή μαζί με τους Δημήτρη, Ζακ και Γρηγόρη και άρχισε να παίζει από τα μεγάφωνα ένα δικό της χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Δεν ήθελε και… πολύ για να «ανάψει» το πάρτι, με τη Σοφία να τραγουδά και να χορεύει με τους υπόλοιπους, τη στιγμή που η Άννα Μαρία έκλαιγε μόνη της στο μπάνιο. Ωστόσο, δείτε εδώ την απίστευτη αλλαγή του Θέμη μετά την αποχώρηση του. Είναι αγνώριστος!

Big Brother: Τα απίστευτα ουρλιαχτά του Ζακ μετά την ανακοίνωση του Μεγάλου Αδερφού

Στο σημερινό (15/12) επεισόδιο του Big Brother, ο Ζακ Ιωαννίδης προχώρησε σε… ουρλιαχτά μέσα στο σπίτι, καθώς τον περίμενε μια τεράστια έκπληξη εν όψει του τελικού.

Ο Ζακ μίλησε με το «Μεγάλο Αδελφό», ο οποίος τον ρώτησε ποιοι του έλειψαν περισσότερο από τη μέρα, που μπήκε στο σπίτι, με τον ίδιο να του εξηγεί πως του λείπουν η κοπέλα του, οι γονείς του και, γενικά, οι οικείοι του άνθρωποι.

Σε εκείνο το σημείο, ο «Μεγάλος Αδελφός» του ζήτησε να περάσει στο «μπλε δωμάτιο», με μια τρομερή έκπληξη να τον περιμένει, καθώς εκεί βρίσκονταν οι γονείς του.

Οι τρεις τους συζήτησαν την πορεία του Ζακ στο σπίτι, με τους γονείς τους να μην κρύβουν την περηφάνεια τους για το παιδί τους και εκείνο να μιλά για τις καταστάσεις, που πέρασε με τους συμπαίκτες του, κάνοντας ιδιαίτερη θετική μνεία στον Δημήτρη Πυργίδη.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πυργίδης - Τι συνέβη

Το σημερινό (15/12) επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με τον Δημήτρη Πυργίδη να έχει πλαντάξει στο κλάμα, ενώ έγραψε δύο γράμματα για συμπαίκτες του, που αγάπησε στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η κάμερα… τον έπιασε να γράφει αυτά τα γράμματα και ο «Μεγάλος Αδελφός» τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας, προκειμένου να εξηγήσει το σε ποιον απευθύνονταν αυτά τα γράμματα και ποιο ήταν το περιεχόμενό τους.

Ο Πυργίδης απάντησε πως οι παραλήπτες είναι ο Ζακ και η Άννα Μαρία, για την οποία ανακοινώθηκαν και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις, εξηγώντας για τον Ζακ, ότι πάντοτε ήταν κοντά του, όποτε εκείνος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον τελικό σε κάθε του συμπαίκτη και τόνισε, ότι δεν έχει κάνει τίποτα για τα μάτια του κόσμου, ενώ κρίνει κάθε άνθρωπο από την ψυχή του.