Δυσάρεστες εξελίξεις για την Άννα Μαρία στο Big Brother

Την στήνουν στον τοίχο οι συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστες εξελίξεις για την Άννα Μαρία στο Big Brother

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις που αφορούν την Άννα Μαρία στο σπίτι του Big Brother, είναι εξαιρετικά δυσάρεστες αφού ξαφνικά βρίσκεται στο στόχαστρο των συγκατοίκων της.

Σήμερα το βράδυ οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στα όριά τους καθώς θα αναγκαστούν να γράψουν ένα γράμμα ο ένας στον άλλον.

Η Άννα Μαρία εξακολουθεί να δείχνει εμφανώς απογοητευμένη με τον Πυργίδη, με την ψυχολογία της μετά και την αποχώρηση του Χρήστου Βαρουξή να βρίσκεται στα... τάρταρα.

Οι παίκτες θα βρεθούν απέναντί της καθώς πλέον έχει ανοιχτά μέτωπα με όλο το σπίτι μετά και από τις δηλώσεις της για τον Ζακ και τον Γρηγόρη.

Θυμίζουμε πως σήμερα διέρρευσαν και μερικά στιγμιότυπα με την Άννα Μαρία να «ξεσαλώνει» στη Μύκονο πριν μπει στο Big Brother - δείτε τα εδώ.

Big Brother: Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Μαρία μόλις άκουσε την δοκιμασία

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother με μια δοκιμασία άκρως διασκεδαστική. Ωστόσο, η Άννα Μαρία φάνηκε όχι μόνο να μην χαίρεται, αλλά να ξεσπάει σε κλάματα στο άκουσμα της δοκιμασίας.

Ειδικότερα, ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τους παίκτες να αναμετρηθούν σε παιχνίδι.. μνήμης και να τοποθετήσουν με την σειρά τους 15 παίκτες που αποχώρησαν από το σπίτι, με τον Γρηγόρη να βγαίνει νικητής της δοκιμασίας.

Η Άννα Μαρία, βέβαια, δεν το πήρε και τόσο καλά και ξεκίνησε κατευθείαν να κλαίει. Ο λόγος γιατί θα της υπενθύμιζε όλη αυτή η δοκιμασία τις καταστάσεις που έχει περάσει στο σπίτι εξαιτίας αυτών των παικτών.

Ως αποτέλεσμα είχε να.. κρυφτεί στην ντουλάπα της και να μην σταματάει λεπτό να κλαίει. Όταν έφτασε η σειρά της, η Άννα Μαρία τελικά αποφάσισε να δεχτεί την δοκιμασία, με ένα απίστευτο μοιρολόι να ακολουθεί.

Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά της με αποτέλεσμα να καυγαδίσουν ενώ πριν λίγο παραμίλαγε μόνη της στο σαλόνι.