Big Brother: Σε έξαλλη κατάσταση η Άννα Μαρία - Παραμίλαγε μόνη της

Σκηνή έπος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Σε έξαλλη κατάσταση η Άννα Μαρία - Παραμίλαγε μόνη της

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται η Άννα Μαρία, η οποία έχει φτάσει σε σημείο… να το τερματίσει, μιλώντας μόνη της στην αυλή του σπιτιού του Big Brother και βάζοντάς τα με όλους τους συνυποψηφίους της.

Η ξανθιά δικηγόρος έχει από το τελευταίο live μια κόντρα με τον Γρηγόρη, τον οποίο ίσως έχει βάλει πρώτο αυτή την φορά στο «στόχαστρό» της. Κι αυτό, γιατί αρχικά είπε στον Χάρη Βαρθακούρη, ότι θεωρεί άδικη την πρόκρισή του στον τελικό, ενώ από την επόμενη κιόλας στιγμή άρχισε να του επιτίθεται.

Η ίδια είδε τον Γρηγόρη να σκουπίζει στο δωμάτιο των Χρήστου και Θέμη, που μόλις είχε αποχωρήσει, και αυτό την εκνεύρισε, θεωρώντας το ανέντιμο. Στη συνέχεια, μάλιστα, άρχισε να μιλάει μόνη της και εκφράζει τα παράπονά της με αυτό τον τρόπο, ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση.

Δήλωσε, επίσης, απογοητευμένη που ο Γρηγόρης μιλάει με τη Σοφία, ενώ χαρακτήρισε και ως «πονηρό» τον Δημήτρη Πυργίδη, που απλώς θέλησε να δει αν είναι καλά. Ωστόσο, αυτός είναι πιθανότατα ο νικητής!

Big Brother: Αυτοί οι παίκτες ήταν τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού!

«Βόμβα» έπεσε στο σπίτι του Big Brother, με τους παίκτες που έμειναν για το μεγάλο τελικό να καλούνται να μιλήσουν για το ποιους θεωρούσαν φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου των 100.000 ευρώ και να δείχνουν ποιοι ήταν τελικά και ανατράπηκαν απρόσμενα.

Λίγο μετά την πρόκρισή τους στην πεντάδα του τελικού για το ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο τελευταίος ρώτησε έναν προς έναν ποιους θεωρούσαν, μπαίνοντας στο σπίτι, ως πιο δυνατούς για την νίκη και οι περισσότεροι ανέφεραν δύο ονόματα, που έχουν αποχαιρετήσει.

Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Μακρίδη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, με τους περισσότερους από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες να τονίζουν, ότι θεωρούσαν πως αμφότεροι θα πήγαιναν πολύ μακριά, χωρίς κάτι τέτοιο όμως να συμβεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ποσοστά, αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Big Brother - Spoiler: Χαμός με την σημερινή δοκιμασία - Θα προκαλέσει κλάματα!

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να δούμε απόψε το βράδυ στις 23:00 στο ΣΚΑΙ με μια δοκιμασία που θα προκαλέσει κλάματα στους εναπομείναντες παίκτες του Big Brother.

Η σημερινή δοκιμασία, όπως είναι γνωστό, δεν θα χαρίσει ασυλίες και βέτο αλλά θα μοιράσει απλόχερα... κλάματα και δάκρυα!

Σήμερα είναι η τελευταία Δευτέρα που θα παρακολουθήσουμε το Big Brother καθώς την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Ωστόσο, αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις και αλλαγές με τον Γρηγόρη να έχει μια απρόσμενη συνάντηση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο