«Έσκασε» η ανακοίνωση του Star - Έρχεται το GNTM 4

Είναι ξανά boys & girls

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση του Star - Έρχεται το GNTM 4

Λίγο μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του GNTM 3 - δείτε εδώ τα highlights - «έσκασε» μία ανακοίνωση εκ μέρους του Star μέσα από την οποία θέλησε να κάνει γνωστό στο κοινό πως το GNTM 4 έρχεται και οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη.

Η φετινή σεζόν είχε λίγο απ΄ όλα και σίγουρα η συμμετοχή των αγοριών ήταν αρκετή για να απογειώσει το ριάλιτι και να κάνει το κοινό να το αγαπήσει με την πρώτη ματιά, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην τηλεθέαση που σημείωσε ο μεγάλος τελικός.

Το κανάλι συνεχίζει δυναμικά με το κόνσεπτ και έτσι του χρόνου θα δούμε και πάλι το GNTM με αγόρια. Τη διαφορά επίσης στον φετινό κύκλο έκανε η συμμετοχή της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή αλλά και η είσοδος του Γιώργου Καράβα στην θέση του coach.

GNTM 3: Ο Ηρακλής ανακοίνωσε on camera ότι χώρισε με τη σύντροφό του

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, ο Ηρακλής αποφάσισε να ανακοινώσει στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» ότι έχει χωρίσει με τη σύντροφό του, τονίζοντας παράλληλα πως ελπίζει να τον στηρίζει ακόμα.

Οι φήμες ότι ο Ηρακλής είχε χωρίσει είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και μέρες και εμείς σας είχαμε ενημερώσει για τη σχέση του - δείτε εδώ.

Όταν ο ρεπόρτερ του Star τον ρώτησε εάν η Αγγελική είναι περήφανη για εκείνον, ο Ηρακλής εξήγησε πως δε θα έπρεπε πλέον να την λένε «κοπέλα του» αφού οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγο καιρό. Παρόλα αυτά ελπίζει να τον υποστηρίζει και να τον εκτιμά.

Την ίδια στιγμή, η πρώην σύντροφος του Ηρακλή έκανε αναρτήσεις υπέρ του κατά τη διάρκεια του τελικού

Αρχικά ανέβασε μία φωτογραφία μαζί του για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον κωδικό με τον οποίο μπορούν να καταθέσουν την ψήφο τους υπέρ του Ηρακλή.

Ηρακλής πρώην σύντροφος

Αφού ανακοινώθηκε το όνομά του - δείτε εδώ την αντίδρασή του -, ανέβασε ένα βίντεο για εκείνον και εξήγησε πως η νίκη του αξίζει και με το παραπάνω.