Στο Survivor η παραλίγο... σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα

Μόλις έσκασε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Survivor η παραλίγο... σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε γνωστή μία «καυτή» είδηση η οποία αφορά το Survivor. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πρόκειται να βρεθεί η παραλίγο σύντροφος που «χρέωσαν» στον Γιώργο Λιάγκα.

Σήμερα πρόκειται να κλείσει η λίστα των μαχητών και των διασήμων οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Αλέξης Μίχας μετέφερε όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αφορά το ριάλιτι και μεταξύ άλλων είπε πως αυτή τη στιγμή συζητάει με την παραγωγή η Ανθή Σαλαγκούδη. Πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που ήθελε την δημοσιογράφος - παρουσιάστρια να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που άλλωστε είχε διαψεύσει ο παρουσιαστής.

Survivor διάσημοι

H ίδια μάλιστα τότε είχε γράψει: "Το ότι βγήκες για φαγητό με έναν φίλο δε σημαίνει τίποτα περισσότερο. Και δεν συνηθίζω να μιλάω για κάτι που δεν υφίσταται. Και αυτήν την περίοδο υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν".

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

Ποια άλλα ονόματα έχουν ακουστεί για την ομάδα των διασήμων στο Survivor;

Το Survivor ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό και μόλις σήμερα «έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να μπουν στην ομάδα των διασήμων και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο σε λίγες μέρες.

Οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν από τη χώρα στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά όλα τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.

Βέβαια, μαζί τους δεν θα έχουν τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς πριν από λίγες ώρες μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανακοίνωσε πως θα μείνει δίπλα στη σύζυγό του που είναι έγκυος.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχει ακουστεί ότι μέρος στο Survivor θα λάβει ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μιχάλης Αρναούτης. Δείτε εδώ και ποιες γυναίκες έχουν συμφωνήσει.

Survivor Ιωάννης Μελισσανίδης

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor Αλέξης ΠαππάςSurvivor Περικλής ΚονδυλάτοςSurvivor Πάνος ΚαλλίδηςSurvivor Μιχάλης Αρναούτης