Έξαλλη η Βίκυ Καγιά - Φώναζε σε ρεπόρτερ μπροστά στις κάμερες: "Δικαίωμά της της Ηλιάνας να..."

Χαμός με τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον τελικό του GNTM 3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Βίκυ Καγιά - Φώναζε σε ρεπόρτερ μπροστά στις κάμερες:

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του τελικού του GNTM 3 έκαναν η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μια ερώτηση όμως, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

«Δεν έπεσε κανένα σύστημα, δεν έμεινε καμία ψήφος ακαταμέτρητη. Ήταν όλα τέλεια. Σκεφτόμουν μήπως… τριτώσει, αλλά μερίμνησε φέτος το κανάλι και η εταιρεία που ήταν πίσω από αυτό ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα καλά. Δεν είναι καθόλου άδικο που κέρδισε ο Ηρακλής επειδή είχε τη δεύτερη ευκαιρία. Το άξιζε! Κέρδισε πολλά ο Ηρακλής και πάνω στην ατυχία του κορωνοιού είναι και τυχερός για να ξεκουραστεί», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί ο Γιώργος Καράβας στα παιδιά», είπε η ρεπόρτερ αναφερόμενη στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν από λίγες ημέρες και η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Με ποια άποψη; Τι εννοείτε; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πω και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει».

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στην ρεπόρτερ

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Καγιά και των υπόλοιπων κριτών μετά το τέλος του GNTM 3

Ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και φυσικά η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν και δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για τον επόμενο κύκλο του GNTM.

Όλοι μαζί πόζαραν μέσα στο πλατό και δίπλα στον Ηρακλή ο οποίος αναδείχθηκε νικητής - δείτε εδώ τα highlights.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις των κριτών μετά τον τελικό του GNTM 3

GNTM 3 Άγγελος Μπράτης

GNTM 3 Ζενεβιέβ Μαζαρί

GNTM 3 Βίκυ Καγιά

GNTM 3 Γιώργος Καράβας