GNTM 3: Δυσαρεστημένη η Παρασκευή μετά τον τελικό - «Νιώθω ένα κενό...»

Όλα όσα είπε για τη δεύτερη θέση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Δυσαρεστημένη η Παρασκευή μετά τον τελικό - «Νιώθω ένα κενό...»

Η Παρασκευή Κερασιώτη κατάφερε να βγει δεύτερη στο GNTM 3 και έτσι λίγο μετά τον τελικό μίλησε στην κάμερα του Star και φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ δυσαρεστημένη με την εξέλιξη. Μάλιστα εξήγησε πως νιώθει ένα κενό μέσα της.

Η βαθμολογία των κριτών σε συνδυασμό με τις ψήφους του κοινού, έφεραν την Παρασκευή στη δεύτερη θέση, ένα βήμα μακριά από τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο, το οποίο τελικά κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής - δείτε εδώ την αντίδρασή του.

Η ίδια στις δηλώσεις που έκανε εξήγησε πως είναι ικανοποιημένη με τον εαυτό της καθώς απέδειξε σε αυτούς που αμφέβαλαν για εκείνη πως αξίζει πολλά.

«Αυτή τη στιγμή δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να με καταλάβει. Νιώθω ένα κενό μέσα μου, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Πίστεψα πάρα πολύ στον εαυτό μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Βγήκα δεύτερη και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για μένα, οπότε δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Πιστεύω ότι έξω με περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα.

Πολλοί άνθρωποι από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι έως και τη στιγμή που είμαι εδώ στον τελικό δεν πίστεψαν σε εμένα. Πίστευαν ότι απλά δεν κάνω γι’ αυτό και επειδή ήμουν επιστροφή δεν έπρεπε να ξαναήμουν εδώ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι απέδειξα ότι αξίζω. Είμαι εδώ στον τελικό.

Μπορεί να βγήκα δεύτερη αλλά πιστεύω εγώ σε εμένα και αυτό με νοιάζει! Ήρθα άπειρη σε αυτόν τον χώρο και εννοείται ότι για να ήρθα εδώ σημαίνει ότι με νοιάζει πάρα πολύ. Θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό και δε θα το αφήσω με τίποτα.

Ο κόσμος θα δει την εξέλιξή μου σιγά σιγά. Τα παιδιά στήριζαν τον Ανδρέα από την αρχή επειδή δεν είχε φύγει καθόλου από το παιχνίδι, ενώ εγώ με τον Ηρακλή επειδή ήμασταν επιστροφές, δεν πίστευαν σε εμάς».

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 3

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι τσιγγάνα και στο παρελθόν έχει βιώσει το ρατσισμό, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Ποια είναι η ηλικία της και τι δεν γνωρίζουμε για το παρελθόν της;

Η Παρασκευή κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο σπίτι του GNTM πήρε τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς. Στόχος της όταν ξεκίνησε η συμμετοχή της ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος.

Motto: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Παρασκευή Κερασιώτη. Μένω στην Πάτρα με την οικογένειά μου και είμαι τσιγγάνα. Έχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου, ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Έχω ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά μου πριν πολλά χρόνια . Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ζούμε κανονικά στα σπίτια μας και σχολείο έχουμε πάει, και δεν παντρευόμαστε από μικρές. Είναι ένα έθιμο των τσιγγάνων αυτό, το ότι παντρεύονται από μικρές. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει και στη δική μου οικογένεια δεν παντρευόμαστε από μικρές.

Το GNTM για μένα είναι μια πρόκληση να δείξω σε όλους ότι μπορούμε και εμείς οι τσιγγάνοι να καταφέρουμε τα πάντα και ότι έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορεί να είναι το επόμενο next top model μια τσιγγάνα. Κατά την είσοδό της στους κριτές η Καγιά σχολίασε την εξωτική ομορφιά της και ότι μοιάζει με την Ποκαχόντας. Η Παρασκευή τελείωσε φέτος το σχολείο και αποφάσισε να έρθει στο GNTM για να της δοθεί η ευκαιρία να δείξει το δυναμισμό της, να τα δώσει όλα και να γίνει όσο καλύτερη μπορεί.

Η ηλικία και το ύψος της παίκτριας του GNTM 3, Παρασκευής

Η Παρασκευή πήρε τέσσερα ΝΑΙ. Είναι 19 ετών και έχει ύψος 1,74.