Νάσος Παπαργυρόπουλος: "Στο Survivor δεν έδειχναν ότι..."

Μετά από χρόνια το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Αποκλειστικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάσος Παπαργυρόπουλος:

Θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει μία λαμπερή καριέρα στο τραγούδι, ξεκινώντας στα θρυλικά «Αστέρια» του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου... Εκείνος χάραξε τη δική του πορεία στην υποκριτική, επειδή όμως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, βρέθηκε στη σκηνή του Survivor και του J2US για να δείξει το φωνητικό του ταλέντο. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει όσα άλλαξαν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά την άγνωστη θητεία του ως... ρεπόρτερ!

Από τον Γιώργο Κακoγιάννη για το περιοδικό You

Οι αποκλειστικές αποκαλύψεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου για την περίοδο που ήταν στο Survivor

Από τότε που ξεκίνησε το Survivor, εκτινάχτηκε η δημοτικότητα σου;

Δεν ήταν η πρώτη μου επαφή με τις κάμερες, πριν είχα κάνει τρεις ταινίες και το Rocky Horror Show, αλλά απ' το Survivor έγινα ευρέως γνωστός και με θετικό τρόπο -γιατί μερικοί έγιναν με αρνητικό. Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγάπησε και θα ευχαριστώ πάντα αυτό το παιχνίδι που με ανέδειξε. Η δημοσιότητα δεν με αλλοίωσε σαν άνθρωπο, σε όλη μου τη ζωή βρισκόμουν δίπλα σε καλλιτέχνες, ακόμα και όταν δεν ήμουν αναγνωρίσιμος, ήταν ο πατέρας μου. Το παιχνίδι, όμως, με έκανε πιο υπεύθυνο, ανακάλυψα στοιχεία του εαυτού μου που με βοηθούν να «φυλάω Θερμοπύλες» στο χαρακτήρα μου. Πλέον, όταν μου έρχονται αρνητικές σκέψεις, «παγώνω» και σκέφτομαι πως να δράσω σαν καλύτερος άνθρωπος.

Σου έστελναν μηνύματα που σου ζητούσαν να σε γνωρίσουν;

Υπήρχε καταιγισμός μηνυμάτων, εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να απαντήσω σε όλα. Όταν βγήκα απ' το παιχνίδι έπρεπε πάλι να συνηθίσω σε μία καινούρια ζωή. Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ, γι' αυτό τους πρώτους μήνες έκανα παρέα με παιδιά που ήταν κι εκείνα στο Survivor. Τους ένιωθα πιο κοντά μου, ακόμα και αν δεν ταιριάζαμε εν τέλει. Όταν έβγαινα σε μέρη με πολύ κόσμο ζαλιζόμουν απ' το βουητό, πάθαινα ναυτία, πολλές φορές έχανα την αναπνοή μου.

Πήρες κάποια απόφαση για τον εαυτό σου στο Survivor;

Κατ' αρχάς, μπόρεσα να είμαι ο εαυτός μου, γιατί πριν φοβόμουν να ξεδιπλώσω στοιχεία του χαρακτήρα μου, μην τυχόν και με κρίνουν αρνητικά ή χαρακτηριστώ γραφικός. Η αποδοχή απ' τον κόσμο μου έδωσε έναν διαφορετικό τρόπο για να εκφραστώ στη ζωή μου. Επιπλέον, νόμιζα ότι υπάρχουν όρια στον εαυτό μου και κάθε φορά τα ξεπερνούσα. Φλέρταρα καθημερινά με την ιδέα να φύγω απ' το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που έπεφτα για ύπνο έλεγα «άλλη μία μέρα». Το σώμα υπέφερε, αλλά το πνεύμα κράτησε τα ηνία και συνέχισα μέχρι τέλους.

Τι σε έφερε σε σημείο να πεις ότι θέλεις να αποχωρίσεις;

Το παιχνίδι ήταν όλο μία μεγάλη δυσκολία, το περίεργο θα ήταν να βρεις κάτι για να θες να μείνεις (γέλια). Καθημερινά υπήρχε μία συγκλονιστική πείνα, είχαμε μόνο τρεις κουταλιές ρύζι και λίγο καρύδα. Ο κόσμος με ρωτάει αν ήταν αλήθεια, όμως ήταν ακόμα πιο δύσκολα απ' ό,τι έδειχναν. Για παράδειγμα δεν έδειχναν ότι κρυώναμε και δεν είχαμε μπουφάν, ούτε ότι τα πόδια μας ήταν γεμάτα πληγές και πύον και τα σκούπιζε ο γιατρός πριν βγούμε στην κάμερα για να μην φαίνονται αντιαισθητικά. Ήταν επίσης η απομόνωση, να βλέπεις μονίμως το ίδιο μέρος με συρματοπλέγματα γύρω-γύρω, σαν να βρισκόσουν σε μία φυλακή. Το βράδυ ξυπνούσα 8 φορές για να γυρίσω πλευρό, γιατί πόναγα και έκανα μελανιές, γιατί δεν είχα λίπος στο σώμα μου. Το πρωί έλεγα «Θεέ μου, να νυχτώσει, να κοιμηθώ και να μην πεινάω» και το βράδυ που κοιμόμουν έλεγα «Χριστέ μου πότε θα έρθει η ώρα να ξημερώσει για να μην πονάω».

Δείτε εδώ Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Παπαργυρόπουλου στο περιοδικό You!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί.