Νικόλας Αγόρου: Αλλαγή καριέρας για τον πρώην παίκτη των Μαχητών - Τι κάνει μετά το Survivor;

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικόλας Αγόρου: Αλλαγή καριέρας για τον πρώην παίκτη των Μαχητών - Τι κάνει μετά το Survivor;

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη στιγμή που γνωρίσαμε τον Νικόλα Αγόρου στο Survivor. Το πρώην μέλος της ομάδας των μαχητών αποφάσισε να κάνει αλλαγή καριέρα και σίγουρα δεν μπορείτε να μαντέψετε τι κάνει σήμερα.

Ο εκρηκτικός διαγωνιζόμενος έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό με το ψευδώνυμο «Φραουλίτσας» λόγω του χαρακτηριστικού τατουάζ που έχει στο λαιμό με μία φράουλα.

Στη διάρκεια του ριάλιτι κατάφερε να ξεχωρίσει με τις αθλητικές του επιδόσεις δεν έφτασε ωστόσο στην διεκδίκηση του επάθλου αφού εκείνη τη χρονιά νικητής αναδείχθηκε από την ομάδα των μαχητών ο Ηλίας Γκότσης.

Στο ίδιο Survivor συμμετείχε και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε για όλα όσα βίωσε στο παιχνίδι.

Με τι ασχολείται σήμερα ο Νικόλας Αγόρου των Μαχητών

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται ο άλλοτε μετρ έχει πλέον γίνει τραγουδιστής και μάλιστα κυκλοφορεί στο youtube και ένα τραγούδι του.

Ποιοι θα είναι φέτος στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor

Mέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, έγιναν γνωστά τα ονόματα μερικών από τους διαγωνιζόμενους που πρόκειται να πλαισιώσουν την ομάδα των μαχητών στο νέο κύκλο του Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μερικά πρόσωπα έκπληξη!

Το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό ήταν αυτό της Έλενας Κρεμλίδου η οποία μπαίνει στην ομάδα των μαχητών καθώς θεωρήθηκε από την παραγωγή πως δεν είναι τόσο δημοφιλής ώστε να μπει στην ομάδα των διασήμων, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Κορόνι, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα.

Ο επόμενος μαχητής ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με 247.000 ακόλουθους στο Instagram, είναι σχεδιαστής μόδας και έχει μπουτίκ με ρούχα.

Τέλος ακούστηκε το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη έχει και γνωστό κέντρο αισθητικής στην Αθήνα. Μία λεπτομέρεια ωστόσο που εκκρεμεί ακόμα σχετικά με το Survivor είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.