The Bachelor- Αποκάλυψη: Επιστρέφει στην Ελλάδα η Έλενα Μπάση;

Προβληματισμένη η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor- Αποκάλυψη: Επιστρέφει στην Ελλάδα η Έλενα Μπάση;

Η Έλενα Μπάση του The Bachelor μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και έκανε μία φοβερή αποκάλυψη σχετικά με τις σκέψεις που έχει για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως η κατάσταση στις ΗΠΑ πηγαίνει πλέον από το κακό στο χειρότερο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα μαγαζιά που έχουν αδειάσει από κόσμο αλλά και για τις μέρες που δουλεύει, οι οποίες έχουν μειωθεί αισθητά.

«Δούλευα πέντε ημέρες την εβδομάδα, δούλευα για δύο μήνες έτσι. Βγήκα χθες μια βόλτα έξω στα μαγαζιά και η κατάσταση είναι τραγική. Το κέντρο του κόσμου έχει παραλύσει. Όλα τα μαγαζιά είναι άδεια και δεν μπορώ να καταλάβω πώς επιλέγουν τα κομμωτήρια να είναι ανοιχτά και να έχουν κλείσει τα μαγαζιά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ χθες έριξε και ένα «καρφί» στον Βασιλάκο.

The Bachelor Έλενα Μπάση

Θρήνος για την Έλενα Μπάση - Μαυροφορεμένη λίγο μετά το The Bachelor

Δύσκολες στιγμές περνάει η πρώην παίκτρια του The Bachelor, Έλενα Μπάση, καθώς θρηνεί πολύ κοντινό της φίλο. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε η ίδια γνωστό το θλιβερό αυτό περιστατικό.

«Καλή Αντάμωση Φίλε μου! Βαριά η θλίψη μου!» έγραψε η Έλενα Μπάση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

έλενα μπάση the bachelor θρήνος

Ωστόσο, μιας και αναφερθήκαμε σε παίκτρια του The bachelor, αξίζει να δείτε εδώ κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την Αντζελίνα που είναι ακόμα στο παιχνίδι!

The Bachelor: Σε σοκ η Έλενα Μπάση - Κυκλοφορεί χυδαίο βίντεο με το πρόσωπο της

Σε σοκ βρίσκεται η Έλενα Μπάση - την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor - με ένα χυδαίο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το πρόσωπο της. Το γεγονός αυτό την έχει εξοργήσει με αποτέλεσμα να ξεσπάσει δημόσια.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει επιστρέψει μόνιμα στην Αμερική, αποκάλυψε πως ένας οργανοπαίκτης την πρόσβαλε, ανεβάζοντας ένα χυδαίο βίντεο με το πρόσωπό της.

«Συνήθως δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία, αλλά το συγκεκριμένο προφίλ ονόματι… Οργανοπαίχτης Μπουζουκιού με πρόσβαλε ανεβάζοντας ένα χυδαίο βιντεάκι με το πρόσωπο μου! Φυσικά έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, απλά θα ήθελα να δείτε το Καμάρι της Νέας Υόρκης που θέλησε να τα βάλει μαζί μου !!!!! Εύγε για τους τρόπους σου Αρσενικέ! Να σε χαίρεται η γυναίκα σου! Εύγε!» έγραψε η Έλενα Μπάση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξέσπασε.

Έλενα Μπάση αισχρό βίντεο Instagram