Με μαύρες τρέσες στα μαλλιά η Αντζελίνα - Άλλη εντελώς γυναίκα η παίκτρια του The Bachelor

Το κλικ με δική σας ευθύνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρες τρέσες στα μαλλιά η Αντζελίνα - Άλλη εντελώς γυναίκα η παίκτρια του The Bachelor

Όπως έχουμε καταλάβει μέχρι σήμερα η Αντζελίνα του The bachelor έχει πειραματιστεί αρκετά στο παρελθόν με την εμφάνισή της. Αφού λίγες ημέρες πριν σας αποκαλύψαμε φωτογραφίες που την δείχνουν ξανθιά με φουσκωμένα χείλη - δείτε τις εδώ - σήμερα επανερχόμαστε με νέο υλικό! Μπορείτε να την φανταστείτε με μαγιό και μαύρη μακριά τρέσα;

Με μια μικρή αναδρομή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρήκαμε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η ίδια πριν μπει στο The Bachelor!

Δείτε την Αντζελίνα με μαύρη τρέσα πριν το The Bachelor

Αντζελίνα The bachelor

Αντζελίνα παλιές φωτογραφίες

Εντάξει, κι αυτό την κάνει καυτή δεν μπορούμε να πούμε αλλά... θα προτιμήσουμε το κοντό!

The Bachelor: Η Αντζελίνα έχει παίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες - "Κλάμα" με την ερμηνεία

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, ωστόσο η Αντζελίνα έχει κάνει την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια και στις Οικογενειακές Ιστορίες. Εμείς εντοπίσαμε το επεισόδιο και η αλήθεια είναι πως θα «κλάψετε» με την ερμηνεία της.

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του νέου ριάλιτι του ALPHA. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι του The Bachelor, έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της την προσοχή, τόσο με τις ατάκες της για τις συμπαίκτριές της, όσο και με τον έντονο τρόπο με τον οποίο διεκδικεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Αντζελίνα στην τηλεόραση. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη, έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στη γνωστή σειρά του ALPHA, Οικογενειακές Ιστορίες. Τότε είχε μακριά μαλλιά αλλά η εμφάνισή της δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Δείτε εδώ μία απίστευτη εμφάνιση της Σίας από το The Bachelor!

Αυτό είναι το επεισόδιο από τις Οικογενειακές Ιστορίες στο οποίο συμμετείχε η Ανζτελίνα