Mega: Καλεσμένος - έκπληξη αυτό το Σάββατο (19/12) - Θα πάρουν "φωτιά" τα μηχανάκια της AGB

Θα γίνει πάρτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega: Καλεσμένος - έκπληξη αυτό το Σάββατο (19/12) - Θα πάρουν

Το Σπίτι με το Mega ρίχνει «αυλαία» για το 2020 και το κάνει με έναν καλεσμένο - έκπληξη ο οποίος θα εμφανιστεί στη σκηνή το Σάββατο 19/12 και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρουν πραγματική "φωτιά" τα μηχανάκια της AGB.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στο Grand Finale για το 2020 του «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» , το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες με ψυχή και πάθος σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο. Από το «Ανήκω σε μένα», «Παιδί της νύχτας» μέχρι και το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» αλλά και το «Τόσα βράδια» ο μοναδικός ερμηνευτής μας χαρίζει μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, ενώ εξαιρετικά δυνατό θα είναι και το όνομα που θα κάνει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Mega.

Mega Γιώργος Μαζωνάκης

Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», θα παρακολουθήσουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ρόλο αφηγητή, σε ένα οδοιπορικό ιδιαίτερης αισθητικής στην πόλη του, τον Πειραιά. Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχεται τον Μιχάλη Stavento και μαζί εξηγούν τι σημαίνει «αγαπώ» και τιμά τον τόπο καταγωγής του-την Κρήτη- τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά». Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι.

Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται και υμνεί τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.

Μία κατάθεση ψυχής στο Grand Finale για το 2020 του «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον μαγικό Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

Ποιος τραγουδιστής θα κάνει το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Mega

Η φετινή αλλαγή χρονιάς θα είναι σίγουρα πoλύ διαφορετική από όλες τις άλλες, το Mega ανακοίνωσε τον τραγουδιστή που θα μας κρατήσει συντροφιά στο εορταστικό show που έχει προγραμματιστεί να γίνει με πολλές εκπλήξεις.

Λόγω την πανδημίας του κορωνοϊού οι περισσότεροι θα μείνουμε σπίτι να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να περάσουμε καλά, το Mega έχει κανονίσει για αυτό και έχει προετοιμάσει ένα show που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το βράδυ!

Ο καλλιτέχνης λοιπόν που θα βρίσκεται μαζί μας θα είναι ο Αντώνης Ρέμος και αυτό ανακοινώθηκε από το Πάμε Δανάη. Μάλιστα το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως το show θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα έχει συνδέσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο!

Δείτε ποιο πρόσωπο πάει στο Mega και πρόκειται να κάνει χαμό!