Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Έχω διαγνωσθεί με κατάθλιψη»

Σοκάρει με την αποκάλυψη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Έχω διαγνωσθεί με κατάθλιψη»

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε μια πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM που μας άφησε όλους άφωνους.

Αναφερόμαστε στην πανέμορφη Χαρά Παππά, η οποία ήταν από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν αμέσως στο ριάλιτι, κυρίως λόγω της απίστευτης ευθυμίας και αισιοδοξίας της και μάλιστα έχει συζητηθεί αρκετά αυτόν τον καιρό λόγω του χωρισμού της με τον Μπουράκ!

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό μας το επιβεβαιώνει με την αποκάλυψη της η Χαρά. Η πρώην παίκτρια απάντησε στο Q&A των διαδικτυακών ακολούθων της με σκοπό να την γνωρίσουν καλύτερα. Μεταξύ άλλων, ένας follower τη ρώτησε εάν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη ή μελαγχολία.

Η ίδια δεν έκρυψε να επιβεβαιώσει την ερώτηση αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη, ναι! Δε μιλούσα για το τι πραγματικά πήγαινα μέσα μου, διότι όπου κι αν μιλούσα άκουγα “εσύ η χαρά της ζωής, ο πιο θετικός άνθρωπος” (Εικόνα ενός ανθρώπου που πάσχει από κατάθλιψη είναι, λανθασμένα, ένας άνθρωπος που όλη μέρα είναι κλεισμένο σπίτι του και δεν κάνει τίποτα, αφήνει τον εαυτό του).

Έτσι και εγώ το κατά πίεσα μέχρι που έφτασε σε ένα πολύ κακό σημείο για εμένα και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό, τον ψυχοθεραπευτή μου!

Πλέον είμαι πολύ καλά, νιώθω την κατάθλιψη δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί! Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για εμένα η ψυχοθεραπεία και το Και το προτείνω σε οποιονδήποτε νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του, κάτι τον ταλαιπωρεί! Μην το αγνοείτε!».

χαρά παππά

Ωστόσο, τι τρώει η Χαρά και διατηρεί αυτό το απίστευτο κορμί;

Η Χαρά Παππά διατηρεί άψογες αναλογίες και αυτό το κάνει με διατροφή που ακολουθεί καθημερινά. Συγκεκριμένα, τρώει γεύματα από τα οποία δεν στερείτε τίποτα.

Μία μελαχρινή καλλονή που δεν τράβηξε τα βλέμματα μόνο για το εξωτικό της παρουσιαστικό αλλά και για τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί με τον οποίο από την ημέρα που χώρισε αποκάλυψε πως περνάει δύσκολα, έκανε την αποκάλυψη για τη διατροφή της με μια ανάρτηση.

Η Χαρά Παππά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Σε ερώτηση ωστόσο που δέχτηκε σε Q&A σχετικά με τη διατροφή που κάνει, εκείνη δε δίστασε να απαντήσει, μιλώντας για τα γεύματά της, για το κατά πόσο τελικά είναι αγχωμένη για τα νούμερα της ζυγαριάς και για το αν θα άφηνε ένα όνειρο να της στοιχίσει την υγεία της, ψυχολογικά και σωματικά.

Χαρά Παππά διατροφή