H σπόντα της Παπαγεωργίου για τους νικητές των προηγούμενων GNTM - «Είχαν συμβόλαιο αλλά..»

Έριξε το καρφί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H σπόντα της Παπαγεωργίου για τους νικητές των προηγούμενων GNTM - «Είχαν συμβόλαιο αλλά..»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Τετάρτης σχολίασε παρέα με τους συνεργάτες της στο “Pop Up” τον χθεσινό τελικό του GNTM 3, πετώντας μετέπειτα τις σπόντες της για τους νικητές των προηγούμενων κύκλων.

Η συζήτησε ξεκίνησε όταν θίχτηκε το θέμα αναφορικά με την νίκη του Ηρακλή και το αν θα κάνει καριέρα ο ίδιος στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια του “Pop Up” , λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στις νικήτριες των προηγουμένων κύκλων, Ειρήνη Καζαριάν, Κάτια Ταραμπανκό και Άννα Μαρία Ηλιάδου πετώντας με τον τρόπο της πικάντικες.. σπόντες!

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σχέση το Elite models με το τελικό αποτέλεσμα. Απλά, ο Ηρακλής υπογράφει συμβόλαιο και πηγαίνει μαζί τους στο εξωτερικό. Σημασία έχει να φύγει στο εξωτερικό ο Ηρακλής. Να πούμε ότι και τα άλλα παιδιά που είχαν συμβόλαια δεν έφυγαν ποτέ.

Ούτε η Ειρήνη Καζαριάν έφυγε, ούτε η Κάτια έφυγε με την Άννα Μαρία. Γιατί καλώς ή κακώς είμαστε και Έλληνες, είναι και ωραία εδώ, περνάμε ωραία, βλέπουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα και ξεχνάμε γιατί πήγαμε εκεί και για ποιο λόγο ξεκινήσαμε».

 H σπόντα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τους νικητές των προηγούμενων GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έριξε «σπόντα» για το GNTM 3 και την αποχώρηση του Έντουαρντ - «Το είπε η Βίκυ Καγιά ότι...»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε σήμερα στο Pop Up τη χθεσινή αποχώρηση του Έντουαρντ από το GNTM 3 και δε δίστασε να ρίξει τη δική της «σπόντα» για την απόφαση των κριτών τονίζοντας πως η Βίκυ Καγιά είπε ότι το αποτέλεσμα θα έρθει από την αισθητική της εικόνας.

Η πρώην κριτής του GNTM έδειξε την αντίθεσή της και εξήγησε τις ατέλειες που έβλεπε στην λήψη της Παρασκευής ενώ και η ομάδα της φάνηκε να είναι έξαλλη με την αποχώρηση του Έντουαρντ.

«Την αλήθεια; Λυπάμαι που θα το πω γιατί είναι κορίτσι, αλλά πιστεύω ότι κανονικά θα έφευγε η Παρασκευή. Ήταν της Παρασκευής λίγο χειρότερη η εικόνα. Αλλά πρέπει να φτάσει και ένα κορίτσι στον τελικό. Νομίζω πως στηρίχτηκαν και σε αυτό. Μου αρέσει πιο πολύ του Έντουαρντ.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σκοτεινή στο πρόσωπό της η Παρασκευή. Είναι μπροστά τα μαλλιά της. Έχει προσπαθήσει κάτι να κάνει, αλλά δεν έχει δώσει το αποτέλεσμα που έχει δώσει ο Έντουαρντ. Έχει να κάνει με το αισθητικό κομμάτι η αποχώρηση. Το είπε η Βίκυ (Καγιά)» είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της, την αποχώρηση του Έντουαρντ από τον ημιτελικό του GNTM.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM