Ο Διονύσης Σχοινάς εξομολογείται: «Από την ληστεία και μετά δεν έχω κοιμηθεί πριν τις 7 το πρωί»

Τον έχει στιγματίσει το τραγικό αυτό γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Διονύσης Σχοινάς εξομολογείται: «Από την ληστεία και μετά δεν έχω κοιμηθεί πριν τις 7 το πρωί»

Ο Διονύσης Σχοινάς το μεσημέρι της Τετάρτης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε στον παρουσιαστή πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά την ληστεία που έγινε στο σπίτι τους.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Μόνο η ψυχολογία μου άλλαξε μετά το συμβάν. Ίδιες κινήσεις γίνονται, ίδια καθημερινότητα παίζει, αλλά ακόμα δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει. Αλλά πάλι καλά που κάνουμε δουλίτσα, βιοσυντονισμό».

Να θυμίσουμε ότι η ένοπλη ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, τα ξημερώματα ακριβώς την ώρα που η Καίτη Γαρμπή έμπαινε στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Διονύσης Σχοινάς: Σοκάρει η εξομολόγηση του για την ληστεία - "Έβλεπα το όπλο και ήθελα να.."

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" και αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την νύχτα που έπεσε αυτός και η οικογένεια του θύματα ληστείας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε πως είναι ακόμη συγκλονισμένος από το γεγονός και πως είναι κάτι που έχει χαραχτεί για τα καλά στην μνήμη τους. Η απίστευτη εξομολόγηση της Καίτης Γαρμπή για τον γιο της με τον Διονύση Σχοινά!

Ο Διονύσης Σχοινάς είπε χαρακτηριστικά: “Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”… Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά.

Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε”.

Αναφορικά με τον μονάκριβο γιο του και την σχέση που υπάρχει μεταξύ τους, αποκάλυψε: “Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Είχα την ατυχία να χάσω από πολύ νωρίς τον αδερφό μου, ο οποίος ήταν η “γκόμενά” μου, ο κολλητός μου και ο γιος μου πήρε πολύ γρήγορα τη θέση του. Τον μεγάλωσα σαν αδερφός του και όχι σαν πατέρας του. Δεν μου βγήκε σε καθόλου κακό. Με σέβεται γιατί είναι ο κολλητός μου και εγώ ο κολλητός του. Με τον γιο μου συζητάμε τα πάντα, από ναρκωτικά μέχρι το σεξ. Από το παιδί σου καταλαβαίνεις ποιος είσαι. Βλέπω τον εαυτό μου από τα μάτια του παιδιού μου και της γυναίκας μου, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Θα σου πει κάποιες ατάκες και θα πεις δεν είναι δυνατόν… Μου έχει πει πολλές ατάκες και πιάνω τον εαυτό μου λάθος”.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: