Η απίστευτη εξομολόγηση της Καίτης Γαρμπή για τον γιο της με τον Διονύση Σχοινά

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απίστευτη εξομολόγηση της Καίτης Γαρμπή για τον γιο της με τον Διονύση Σχοινά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση και μαζί της μία πραγματικά απίστευτη εξομολόγηση για μία ατάκα που της λέει ο γιος της, τον οποίο έχει αποκτήσει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Διονύση Σχοινά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή ακόμα και σκέψεις της για θέματα της επικαιρότητας, όπως είχε κάνει με την τοποθέτηση της Dua Lipa πριν από μερικούς μήνες.

Αυτή τη φορά, εξήγησε πως ο γιος της παραπονιέται γιατί ανεβάζει πολύ συχνά σέλφι και έτσι θέλησε να του απαντήσει με μία νέα φωτογραφία της.

“Ο γιος μου μου τη λέει επειδή ανεβάζω ως επί το πλείστον σέλφι! Μα σήμερα δεν έβγαλα σέλφι @dimitris.sxoinas το κλουβάκι με το πουλάκι έβγαλα!!!” έγραψε χαρακτηριστικά. Βέβαια μιας και είπαμε για την Καίτη Γαρμπή, δείτε εδώ ποιο πρόσωπο του GNTM 3 παίζει στο νέο της βίντεο κλιπ.

Χαρές στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά - Η τρυφερή ανάρτηση

Μεγάλες χαρές έχουν σήμερα στο σπίτι τους η Καίτη Γαρμπή και ο αγαπημένος της σύζυγος Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να του ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκονται διαρκώς ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε βήμα που κάνουν.

Σήμερα, η Καίτη Γαρμπή, η οποία αρκετά συχνά δημοσιεύει στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Διονύση Σχοινά, ο οποίος έχει γενέθλια.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε: "Να σε χαιρόμαστε όμορφο μας αγόρι". Δείτε εδώ την Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Καίτη Γαρμπή ανάρτηση Διονύσης Σχοινάς