Συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά αποκαλύπτει για το Survivor 2021 - «Τα χρήματα ήταν...»

Ποια το δήλωσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά αποκαλύπτει για το Survivor 2021 - «Τα χρήματα ήταν...»

Το πρωί της Τετάρτης “Το Πρωινό” αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor καθώς και για ονόματα που είναι ένα βήμα πριν πουν το τελικό «ναι».

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλοι οι συντελεστές θα έχουν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Φαίη Σκορδά, ο Αλέξης Μίχας και ο Βαγγέλης Περρής συζήτησαν για τα πρόσωπα που κλείδωσαν για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και μάλιστα έκαναν γνωστό και το όνομα μιας παρουσιάστριας που βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραγωγή.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη η οποία πρόκειται να συναντηθεί σήμερα με την παραγωγή του Survivor ενώ κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μαχητών.

Η Έλενα Γαλύφα, η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, συμμετείχε και αυτή στη συζήτηση και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση και δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να πάρει την τελική απόφαση, ενώ μεγάλη εντύπωση της έκαναν και τα χρήματα που της προσέφεραν.

Η Έλενα Γαλύφα αποκάλυψε πως: «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά για να πάρω την τελική απόφαση για το Survivor. Ενώ στο αρχικό τηλεφώνημα ήταν όχι η αρχική μου απάντηση, όταν πήγα στο ραντεβού, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δελεαστική η πρότασή τους. Ήταν πάρα πολύ καλά τα χρήματα γι’ αυτό και ζορίστηκα. Να ευχαριστήσω την Acun Medya, μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Εγώ ήμουν μπροστά όταν τους έπαιρναν τηλέφωνα που ρωτούσαν γιατί δεν τους πήραν τηλέφωνο να συμμετέχουν».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Survivor: «Έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που μπαίνουν στους διάσημους

Το Survivor ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό και μόλις σήμερα «έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να μπουν στην ομάδα των διασήμων και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο σε λίγες μέρες.

Οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν από τη χώρα στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά όλα τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.

Βέβαια, μαζί τους δεν θα έχουν τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς πριν από λίγες ώρες μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανακοίνωσε πως θα μείνει δίπλα στη σύζυγό του που είναι έγκυος.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχει ακουστεί ότι μέρος στο Survivor θα λάβει ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μιχάλης Αρναούτης. Δείτε εδώ και ποιες γυναίκες έχουν συμφωνήσει.

Survivor Ιωάννης Μελισσανίδης

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor Αλέξης ΠαππάςSurvivor Περικλής ΚονδυλάτοςSurvivor Πάνος ΚαλλίδηςSurvivor Μιχάλης Αρναούτης