Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά κατά του GNTM 3 - «Δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία! Προσπαθεί να μας πείσει ότι..»

Άγριο «άδειασμα»!

Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά κατά του GNTM 3 - «Δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία! Προσπαθεί να μας πείσει ότι..»
News 16.12.2020 21:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Σοφία Μουτίδου στην διάρκεια του «The Booth» το οποίο ξεκίνησε από την στιγμή που ακούστηκε η φράση στην εκπομπή «η ομορφιά νικάει στο τέλος» που ειπώθηκε στον χθεσινό τελικό του GNTM 3.

Η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε στιγμή τον εκνευρισμό της και μετά την προβολή ενός βίντεο με τον Ηρακλή που νίκησε στο GNTM, η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η τοποθέτηση της Σοφίας Μουτίδου αναφορικά με το GNTM 3

«Η ομορφιά νικάει στο τέλος. Αυτό είναι το τελικό σημείο ενός show που έκανε τα πάντα να μας πείσει ότι δεν είναι η ομορφιά το θέμα. Πετάει μέσα διάφορες κοινωνικές ομάδες, αγόρια κορίτσια μαύρα, μια αθίγγανη, ένα αγόρι κοκκινωπό με φακίδες, μια plus size. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει ένα plus size σε ένα XXXSM show. Πετάει το plus size τύπου δικαίωμα έχει και η χοντρή. Δικαίωμα έχει, δικαίωση δεν έχει. Παίζεις ως ένα σημείο, χοντρούλα να παίξεις να γελάσεις, υπάρχουν κι άλλα παιδάκια καλύτερα από σένα, φύγε.

Στον τελικό φτάνει και η Παρασκευή, χάνει από τον Ηρακλή, ο οποίος συνδυάζει δύο πράγματα, είναι και όμορφος είναι και σε μειονότητα και βλέπω την Παρασκευή δίπλα σαν να έχει καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα του τύπου: ίσως να είμαι στον τελικό μόνο και μόνο για κοινωνικούς λόγους. Αυτό όλο εμένα με ανακάτεψε. Έλα όμως που η ομορφιά δεν νικάει μόνο σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Δεν μπορεί να νικήσει ένα plus size σε ένα κανονικό… ποιον κοροϊδεύουμε; Είναι δυνατόν; Θα νικούσε το plus size;

Δεν πίστεψα ποτέ ότι η Παρασκευή θα νικούσε χθες και νομίζω ότι και η Παρασκευή το ήξερε. Δεν γινόταν να πάρει την πρώτη θέση η Παρασκευή, το κοινωνικό παιχνίδι παίχτηκε μέχρι τον τελικό! Ως εκεί σε παίζουμε. Ο Ηρακλής ήταν βούτυρο στο ψωμί των ριάλιτι, ο απόλυτα όμορφος, μια παραδεισένια εξωτική ομορφιά συν μειονότητα. Κανείς δεν μπορεί να πιάσει τίποτα τώρα. Όμως εγώ, δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία». κατέληξε λέγοντας η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη στο The Booth η Σοφία Μουτίδου - «Δέχθηκα χυδαία μηνύματα»

OPEN: Το «άδειασμα» της Σοφίας Μουτίδου στον αέρα του The Booth - «Είναι πάρα πολύ άσχημη»

Share