The Bachelor: Η ανάρτηση του Βασιλάκου για την Ραφαέλα: "Είσαι ένας Άγγελος..."

Συγκινήθηκε το instagram...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η ανάρτηση του Βασιλάκου για την Ραφαέλα:

Στο επεισόδιο του The Bachelor το βράδυ της Τετάρτης 16/12 παρακολουθήσαμε εκτός από την γνωριμία του Βασιλάκου με τους γονείς των κοριτσιών και την Ραφαέλα να αποχωρεί από την βίλα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Λίγη ώρα μετά την προβολή της τηλεοπτικής αποχώρησης της Ραφαέλας, ο Παναγιώτης Βασιλάκος την αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφίες και ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram.

«Ραφαέλα είσαι ένας Άγγελος ,έχεις μια υπέροχη ψυχή ! Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο!! Για εμένα θα είσαι πάντα το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης...» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ανάρτηση Βασιλάκου για Ραφαέλα The Bachelor

Πράγματα που δεν ήξερες για την Ραφαέλα από το The Bachelor

Είναι 20 χρονών και είναι από την Κύπρο.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Ραφαέλα, είμαι από την Κύπρο, ασχολούμαι με το μόντελινγκ και το Mai Tai”. “Τον bachelor τον φαντάζομαι καλογυμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν”. “Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δε το γνώριζε”. “Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό”. “Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και το δικό μου χαρακτήρα”.

Πριν τον συναντήσει είπε: “Έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω”. “Είμαι η Ραφαέλα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το μόντελινγκ”. “Σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα”. “Μου αρέσουν πολύ τα σπορ, έχω αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. Το Mai Tai μου έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ”. Τέλος είπε: “Δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του”.