Συγκίνησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είναι δύσκολη κατάσταση...»

Τι είπε για τα κλειστά θέατρα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είναι δύσκολη κατάσταση...»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα θέατρα παραμένουν κλειστά εδώ και καιρό και η κατάσταση που βιώνουν οι συνάδελφοί του είναι πολύ δύσκολη.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Φαμίλια» όπου πρωταγωνιστεί ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να γυριστεί και τρίτος κύκλος στο Έτερος Εγώ, τη σειρά της Cosmote Tv που έχει καθηλώσει το κοινό.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέλησε να σταθεί στην κατάσταση που βιώνει ο χώρος της υποκριτικής με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό».

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ πριν από λίγο καιρό για το ίδιο θέμα είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η καταγωγή και η ηλικία του

  • Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στις 30 Μαΐου 1977.
    Είναι 43 ετών.
  • Ο πατέρας του Έλληνας και η μητέρα του Αγγλίδα.
  • Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, την Τζούλια, που ζει στο εξωτερικό, και τον Θανάση, που ζει στην Ελλάδα.
  • Αρχικά σπούδασε Computing και Marketing, αλλά τελικά στράφηκε στην υποκριτική.
  • Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αγγλία, όπου στην πρώτη του οντισιόν πήγε παρακινούμενος από σχετική αγγελία σε εφημερίδα.
  • Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
  • Τον γνωρίσαμε μέσα από συμμετοχές του σε δημοφιλείς σειράς όπως, "Για μια θέση στον ήλιο", "10η Εντολή", "Πενήντα Πενήντα", "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" κ.α.
  • Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @pygmalion_dadakarides και έχει 70.000 followers.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Η Φαμίλια" όπου υποδύεται τον Γιάννη Αρμαούση.

φωτογραφία από την σειρά φαμίλια

Στη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του Ant1, ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον "Γιάννη Αρμαούση", έναν μπαμπά, που σπούδασε ηλεκτρολογία και διατηρεί την δική του εταιρία.