«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη νέα φωτογραφία των παιδιών της Kate Middleton και του William

Τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι κουκλιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη νέα φωτογραφία των παιδιών της Kate Middleton και του William

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία της Kate Middleton μαζί με τον αγαπημένο της William και τα 3 παιδιά τους, George, Charlotte και Louis.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον επόμενο ρόλο που θα αναλάβει στην βασιλική οικογένεια και αυτός δεν είναι άλλος από τον θρόνο.

Ο William είναι δεύτερος στη διαδοχή και όπως λένε οι φήμες, ο Κάρολος θα του παραχωρήσει τη θέση του μιας και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη ηλικία. Έτσι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τις περιοδείες τους στην Μεγάλη Βρετανία - δείτε εδώ το χρυσό τραίνο με το οποίο ταξίδεψαν πριν λίγο καιρό.

Όσο για τα παιδιά τους, φροντίζουν να απολαύσουν τις ξέγνοιαστες στιγμές που έχουν πριν αναλάβει ο μπαμπάς τους τον θρόνο. Ειδικότερα ο George ο οποίος είναι τρίτος στη διαδοχή αυτή τη στιγμή και θα γίνει βασιλιάς όταν αποσυρθεί ο William.

Χθες βράδυ στο πλαίσιο των εορτασμών των Χριστουγέννων, η επίσημη σελίδα του William και της Kate Middleton ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία.

Kate Middleton William παιδιά

Λίγα λόγια για τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του William

Μερικούς μήνες μετά τον γάμο τους, έγιναν κάποιες αλλαγές στον Νόμο της διαδοχής του Βρετανικού θρόνου. Μέχρι τότε, οι άρρενες απόγονοι προηγούνταν στην σειρά διαδοχής. Με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το φύλο του πρώτου παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν θα είχε σημασία και θα έμπαινε αυτομάτως στην γραμμή διαδοχής αμέσως μετά τον πατέρα του.

Το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά. Τον Πρίγκιπα Τζορτζ του Κέιμπριτζ (Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, 22 Ιουλίου 2013), την Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ (Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, 2 Μαΐου 2015) και τον Πρίγκιπας Λούι του Κέιμπριτζ (Λούις Άρθουρ Τσαρλς, 23 Απριλίου 2018). Και τα τρία τους παιδιά γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι όπου είχε γεννηθεί και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ το 1982.