Δημήτρης Πυργίδης: Η ηλικία και καταγωγή του παίκτη του Big Brother

Όλα όσα δεν ξέρατε για το φαβορί του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Πυργίδης: Η ηλικία και καταγωγή του παίκτη του Big Brother

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα αυτή την Παρασκευή είναι ο τελικός του Big Brother. Ένα από τα μεγάλα φαβορί που ακούγονται για την πρώτη θέση είναι ο Δημήτρης Πυργίδης, παρά το γεγονός πως η Ραμόνα αποκάλυψε άλλο όνομα για νικητή του ριάλιτι αποκλειστικά στο Youweekly.gr. Τι πραγματικά όμως γνωρίζετε για τον συγκεκριμένο παίκτη;

Big Brother: Η ηλικία και καταγωγή του Δημήτρη Πυργίδη

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.

Μια έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Πυργίδη στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother

Ο Μεγάλος Αδερφός τον φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του ζήτησε να μεταφερθεί το Μπλε Δωμάτιο με σκοπό να συναντήσει κάποιον.

Φυσικά, ο Δημήτρης κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται σε λίγα δευτερόλεπτα να συναντήσει την οικογένεια του και ηια αυτό άρχιζε να φωνάζει γεμάτος ενθουσιασμός «έρχεται το χάος!».

Στο δωμάτιο τον περίμενε η αδερφή με την μητέρα του με τον Πυργίδη να συγκινείται με την παρουσία τους.

Μέσα σε όλα, τον ενημέρωσαν για την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου που λαμβάνει καθημερινά και πως είναι πραγματικά ένας αυθεντικός χαρακτήρας.

Στο τέλος της συνάντησης, η Σοφία με τον Ζακ κατάφεραν να τρυπώσουν στο δωμάτιο, στέλνοντας με την σειρά τους χαιρετίσματα και φιλιά.