«Σούσουρο» με τον Ηρακλή - Παίκτρια του GNTM 3 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του;

Τι απάντησε ο ίδιος;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» με τον Ηρακλή - Παίκτρια του GNTM 3 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του;

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Στην εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου, έγινε γνωστό πως μπορεί να υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Αγγελική και αυτό να ήταν παίκτρια του GNTM 3.

Ο Ηρακλής απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού μέσω Twitter. Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις υπήρξε και μία που αφορούσε τη σχέση του. Ο νικητής του ριάλιτι σάστισε μόλις είδε την ερώτηση ωστόσο απάντησε χωρίς πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε πως ο Ηρακλής χώρισε με την κοπέλα του και βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρινέλα Ζύλα. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί πως η Μαρινέλα είναι σε σχέση με τον Σήφη από το GNTM 3, ωστόσο το είχαν διαψεύσει και οι δύο μετά την αποχώρησή τους.

Ο Ηρακλής δεν επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο σχόλιο και είπε πως πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο. Αργότερα ωστόσο η εκπομπή ανέφερε πως ο Ηρακλής είχε έρθει πολύ κοντά με τη Μαρινέλα στο σπίτι του GNTM 3 ενώ σχολίασαν πως είναι πιθανό να ευθύνεται εκείνη που κατέβασε ο νικητής όλες τις φωτογραφίες με την Αγγελική από το Instagram του.

Για ποιο λόγο χώρισε με την κοπέλα του ο Ηρακλής μετά το GNTM 3

«Γενικά είδα όλο αυτό τον χαμό που έγινε μετά την οντισιόν. Τρελάθηκα. Ακόμη δεν το πιστεύω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Το σκέφτηκα μέσα στο παιχνίδι και είπα και να μη νικήσω θα κάνω τις δουλειές.

Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι.

Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά» είπε ο Ηρακλής.